A rapper szerint a sima aranyfog már ciki itt az ideje a továbblépésnek: minden rocksztárnak gyémánttal kirakott fogsort kellene csináltatnia. Olyat, mint az övé.

Kanye West Ellen DeGeneres műsorában tette tiszteletét, ahol előadott pár számot, bölcseket mondott, és megmutatta új fogait, írja a Daily Mail. A rapper itt fejtette ki, szerinte sima aranyfogat csináltatni már ciki, mert most az igazán menő a gyémánttal kirakott fogsor lesz. Ahogy az ő gyémántos implantátumai is mutatják.

A műsorvezető teljesen megdöbbent West szájberendezése láttán, és megkérdezte, nem csak a fogára vannak-e erősítve a drágakövek. West azonban egyértelművé tette, hogy nem: „Ezek a valódi fogaim” – válaszolta, és elárulta, orvosával kiszedette az összes alsó fogát, és a helyükre aranyból és gyémántokból készített imlantátumokat ültettek. Az énekes szerint ez is egy olyan dolog, amit igazán minden rocksztárnak be kellene vállalnia a kifogástalan külső érdekében.

A mindig szerény híresség ezúttal is a VMA Awardson okozott botrányát emlegette fel, amikor hullarészegen félbeszakította Taylor Swift köszönőbeszédét. Most arról az időszakról beszélt, ami a botrány után következett.

„Eljöttem Amerikából. Egyúttal nem zenéltem többet. Szükségem volt egy kis időre” – mondta Kanye West, aki az elmúlt évben élt egy keveset Japánban, Rómában és Hawaiion, is ahol legnagyobb örömére nem bukkantak rá a paparazzók.