A Jelenség naptárja 2011-ben különleges lesz, mert a tizedik, jubileumi kiadvány készül. Nemcsak dobermannokkal fotózták le, más meglepetést is tartogat még az asszony. A naptárt novemberben leplezi le, addig csak csepegtetni tudnunk abból, ami várható.

„Csütörtök reggel óta nagy a felhördülés, jön az Aktív, és jön a Fókusz is forgatni” – mondta Kiszel Tünde, miután kiderült a Borsból, hogy máris nekilátott tizedik, jubileumi naptárjának az elkészítéséhez. „Azt szeretnénk, ha egy kicsit meghökkentőek lennénk, és picit más lenne ez a naptár, mint az eddigiek, de a képeket ugyanúgy Kaszás Bence fotóművész készíti, a kreatív Lozsek Kitti a stylistom, illetve a sminkesem a tehetséges Réti Dóra.” Kiszel Tünde még azt is elmondta, hogy Réti rengeteg sminkversenyt megnyert már, így biztonságban érzi magát a kezei közt. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a naptárdíva különleges, extrém frizurája miatt kizárólag Pasku Dávidot lehet felelősségre vonni.

Eredeti szeretne maradni

„A Hotel Residence-ben készültek a képek, ez egy nagyon szép, ötcsillagos szálloda. Kaptunk egy lakosztályt, de minden helyiségét kedvünkre használhattunk.” Amikor a Jelenséget arról kérdeztük, honnan jött az az ötlet, hogy 2011-es naptárjában dominaként pózoljon, kiderült, hogy valójában a stábbal közösen találta ki, mi lenne méltó egy jubileumi kiadáshoz. „Agyaltunk rajta, olyat kerestünk, ami tényleg más, mint a többi, és mindenképpen nagy durranást szerettünk volna. Amúgy most a bőr igen nagy divat. Egyik ismerősöm azt mondta, amikor látott pár képet a naptárból, hogy egy picit Lady Gagá-s lett, de nem ez volt a cél, mert eredeti szeretnék maradni, nem akarok másokat utánozni.”

Kiszel Tünde a Sugarbird ruháin kívül a TREND2 Kiss kollekcióból válogathatott kedvére a naptárhoz. „Még nem publikus, hogy milyen képek készültek, de azt elárulhatom, hogy nemcsak a dobermannokkal készült kép lesz meghökkentő. Az állatok egyébként jól viselték a fotózást, egy Tahi Réme kennelből voltak, a gazdájuk szerint ezeknek az állatoknak az eszmei értéke meghaladja az egymillió forintot is. Korábban nekem is volt kutyám, egy óriás uszkár, de most bármennyire is szeretné Donatella, hogy legyen kutyusunk, nem lehet, mert nem olyan az élethelyzetünk.” Kiszel Tünde azt is elárulta, hogy a Donatellával közös naptár sem fog elmaradni, de az persze szolidabb lesz, mint az övé. „Különlegeset szeretnénk adni azoknak a kedves embereknek novemberben, akik szeretnek minket.”