A 36 éves modell csuromvizesen, félmeztelenül reklámozza David Yurman ékszereit. Moss az előző kampányban csak a fenekét mutatta meg, most úgy tűnik, nagyobb eladásokat szeretne produkálni az ékszercég.

Kate Moss ismét David Yurman ékszereit reklámozza, csak ezúttal még jobban levetkőzött hozzá, mutatta be a The Sun. A modell a legújabb, 2010/2011-es kampányban ugyanúgy tengerparton fetreng, és pont ugyanúgy néz ki, mint az augusztusban megjelent fotókon (szóval nem kizárt, hogy egyszerre fotózták az egészet), ezúttal azonban a mellét is bevetették az eladások növelése érdekében.

Moss

A kampányhoz természetesen reklámfilm is készült, itt azonban már kihagyták Moss melleit, és a női vásárlók kedvéért egy félmeztelen férfimodellt, Jon Kortajarenát is is belepakolták a félperces kisfilmbe.

Moss azután szerződött le az ékszerésszel, hogy felbontották a szerződését az általa tervezett, ám egyre kevésbé fogyó ruhákat forgalmazó Topshoppal. A modell az előző kampányban sem volt teljesen szégyellős, meztelenül, hason fekve pózolt egy ékszerkollekcióban, amit valószínűleg bármelyik aranymániás rapper is szívesen viselne.

A nemrég a Bryan Ferry új albumán is pózoló modell az utóbbi időben egyébként meglepően keveset meztelenkedett. A brit Vogue-ban csupán a dekoltázsát tekinthettük meg, és az augusztus óta megáldott kapcsolatban élő Moss a nemrég készített fehérneműkampányában is szokatlanul sok ruhát visel. A Valisere számára készített képek ráadásul unalmasak, túlretusáltak és túlzottan visszafogottak.