A válófélben lévő énekesnő alsó ajka alatt apró sebhelyet szúrtak ki a figyelmesebbek, és mivel esetleges leszbi kalandjait már kivesézték a lapok (és még mindig sehol egy igazi, felvállalt harmadik fél a láthatáron, akitől szaftosabb lehetne a történet), itt az újabb történetszál: a Brutális Férj.

Jordan Bratmannek esze ágában sincs kiköltözni a családi otthonból - írták meg a hétvégén a lapok, és a jövőben akár fényes bizonyíték is lehet arra, micsoda egy alak szegény Aguilera férje. A sztorigyártás ugyanis most épp az énekesnő alsó ajka alatt kiszúrt apró sebhely körül pörög, és bár az érintett - illetve csak a nyilatkozatra mindig kész ismerősök - már tisztázták, hogy szó sincs arról, hogy férje bármikor is verte volna, ez nem zavarja a hírgyárakat.

Christina Aguilerát október 14-én fotózták le fiával egy tökpiacon - aznap, amikor a bíróságon is járt, beadni a válókeresetet -, ekkor tűnt fel valakinek, hogy alsó ajka alatt friss sebhely látható. A fotók hamar önálló életre keltek, megtámogatva olyan állításokkal, melyek szerint ez a tanúbizonysága annak,hogy Bratman és Aguilera fizikai összecsapásig jutott a válást megelőző vitáik során. A TMZ szinte azonnal hozott is egy cáfolatot, amelyben egy közeli ismerős állította, szó sincs házasságon belüli erőszakról. “Egyszerűen elesett. Egy egyszerű esés az oka, ennyi” - esküdött meg az informátor.

Hasonlóképp tudja a RadarOnline is, csak persze sokkal részletesebben, “egy szemtanú” elmondása alapján. Eszerint Aguilerát pár nappal korábban egyenesen kórházba kellett vinni “mert ömlött a vér a szájából, ami fel is volt dagadva”, és tele volt púpokkal meg horzsolásokkal. Az énekesnő állítólag a Los Angeles-i Cedars Sinai Egészségügyi Központba jelentkezett sérüléseit kezeltetni, de nem egyedül érkezett, válófélben lévő férje támogatta, aki azt állította a nővéreknek, hogy neje “elesett”. Az informátor úgy tudja, az énekesnő még pár öltést is kapott a seb összezárására. A Radar megkeresésére a pár sajtósa nem kívánta kommentálni az értesülést.

A legszelídebb verzió szerint a pár még mindig nagyon szereti egymást, csak épp "inkább már csak barátok, mint házastársak". Aguilera - aki a szokásos "kibékíthetetlen ellentétek" frázisra hivatkozott a válókeresetben - korábban csak annyit mondott röviden a RedBook magazinnak adott interjújában, hogy a döntés egyikük részéről "sem volt könnyű menet, sok könnyel és szomorúsággal járt”. “Lehetetlen egyetlen nap alatt újragondolni magad és az egész életed. Szerencsére az édesanyám és pár barátom, akikben megbízom és támaszkodhatok rájuk, folyamatosan mellettem voltak. Az ő támogatásuk és bátorításuk segített át az olyan napokon, amikor már az is lehetetlen feladatnak tűnt, hogy kimásszak az ágyból, és helyt álljak, mint anya” - tette hozzá.

Az énekesnő azokat a korábbi pletykákat se volt hajlandó kommentálni, miszerint kapcsolatuk nyitott házasság volt, amit az ő leszbi kalandjai tettek volna tönkre. Hárítólag csak annyit mondott: “Tisztelem a férjem annyira, hogy ne teregessem ki a részleteket. Jelenleg csak az foglalkoztat, hogyan éljem túl az előttem álló napokat”.