Miközben Zámbó Árpy egymás után törte a tojásokat a fején, hogy válaszolhasson a műsorvezetők kérdéseire az Ezek megőrültek!-ben, Steiner Kristóf mintha lefagyott volna. Megszeppenve ácsorgott a tojásos tál előtt, harapdálta az ajkát és olyan béna beugratós kérdéseket engedett el bosszankodva, amikre valószínűleg a legtöbben tudják a választ. Rohadt kínos volt, na.

Az Ezek megőrültek! csütörtök esti adásának egyik debil feladata az volt, hogy a celebeknek tojásokat kellett a fejükhöz vágni, ha válaszolni akartak egy-egy kérdésre. A helyes válaszokkal nyilván pontokat szerezhettek, amivel a végén lehet, hogy mennek is valamire. A Zámbó Árpy-Steiner Kristós páros azonban látványosan nem működött. Steiner, aki korábban az RTL Klubon harcolt a dzsungelben, zabálta a bogarakat, csak megszeppent kisfiúként ácsorogott, harapdálta az ajkát, és összekulcsolta a kezét. Zámbó Árpy meg egymás után vágta az arcába a tojásokat.

Valószínűleg mindenkinek megfordult a fejében, hogy Steiner ezúttal a remekül megcsinált haját félti, vagy, hogy tényleg annyira buta, hogy muszáj visszakérdeznie a legegyszerűbb kérdésnél is. A rejtély mögött nyilván szörnyű titok lappang.

"Vegan vagyok" - mondta Steiner, amikor felhívtuk. "Nem eszem semmilyen állati eredetű dolgot. Szeretem az állatokat, és úgy éreztem, hogy nekem nem fér bele, hogy tojásokat zúzzak össze a fejemen. A csapattársaimmal is beszéltem erről, sejtették miről van szó. Nem haragudtak, hogy nem szereztünk pontokat" - mesélte a telefonban. "Az állatok a barátaim. Ha Dér Heni vagy Bódi Sylvi lenne a tojások helyében, nyilván őket se tudnám bántani. Ha viszont paradicsom vagy sár lett volna, akkor nem lett volna probléma, hogy összekenjem magam."

Dér Heni és Bódi Sylvi egyébként sírva fakadt a jelent után, annyira meghatotta őket, ami történt. "Azt mondták, hogy szólnom kellett volna nekik, és akkor valamit tudtak volna okoskodni, hogy ne kelljen ezt megcsinálnom" - mondta Steiner. "Árpy se értette, hogy mi történik a verseny alatt." Steiner elmondta a kamerába is, hogy mi a baja, viszont ez nem került adásba. Ahogy a Tv2 megígérte, a honlapra felrakják majd a videót, hogy mindenki láthassa, Steiner Kristóf nem kukult meg.

A műsor célja, hogy kínos helyzetbe hozza a hírességeket, amiken nyilván hatalmasakat lehet nevetni, ha van hozzá gusztusunk. Ezúttal viszont egy pillanatra megbotlott a program, mert Steiner Kristófból valóban sikerült hülyét csinálni, nem csak bohócot. Megkerestük tehát a Tv2-t is, hogy kiderítsük, miért nem hagytak benne a felvételben egy rövid magyarázatot.

"A jelenet dramaturgiailag nem illeszkedett a műsorba, ezért nem szerkesztették be a készítők" - áll a csatorna levelében. "A vágatlan verzió viszont hamarosan felkerül a honlapra.".