Nem tudni, mit akart eredetileg mondani a Frizbi szerdai felvételén Daróczi Dávid állítólagos szeretője, Nóra, mivel körülbelül 20 perc alatt belezavarodott mondandójába, és kibökte: nem volt Daróczi Dávid szeretője.

A bulvársajtóban csak Nóraként ismert nő az elmúlt pár hónapban rengeteget haknizott – valószínűleg kitalált – történeteivel, amelyek fenyegetésekről, verésről és egyebek mellett Daróczi ágybéli teljesítményéről szóltak. Állítólag bizonyítani is tudná, hogy jóban volt a volt kormányszóvivővel, de nem hozott közös képet magáról és a tavasszal elhunyt Daróczi Dávidról. Ellenben előkerült róla egy fotó, melyen egy szőke nővel smárol – ez egyébként kevésbé hozta zavarba, mint az a kérdés, hogy mikor dolgozott állítólagos szerelme a kormánynak.

„Nem tudtam azt végigmondani, amit akartam. Az igazságot. De nem úgy jött ki, ahogy én gondoltam és nagyon bánom, hogy idejöttem… Mondták már, óva intettek tőle. Ez a Hajdú, ez mindenkit kikészít. Nem is fontos most már az igazság, senki sem azzal foglalkozik… ez a baj” – körülbelül ennyit sikerült kiszedni Nórából a Hajdú Péterrel folytatott beszélgetése után.

Hajdú a Frizbi szerdai felvételén arról faggatta a nőt, valóban intim viszony volt-e közte és Daróczi Dávid között. Nóra állította, bizonyítéka van rá, de a bizonyítékot nem volt hajlandó megmutatni. Helyette készségesen beszámolt leszbikus kalandjáról, mely állítólag egyéjszakás kapcsolat volt, de „jó volt”.

A nőt valamivel később egy egész ártalmatlannak tűnő kérdés zökkentette ki saját világából: azt kellett volna megmondania, mikor dolgozott Daróczi Dávid kormányszóvivőként, de ezt közelítőleg sem tudta.

„Nem voltam Daróczi szeretője” – jelentette ki végül, de ahhoz ragaszkodott, hogy ismerte Daróczit, bár a kormányszóvivő környezete egyáltalán nem ismeri őt.

Az indiszponált nő a Velvetnek megerősítette, hogy nem állt szeretői viszonyban Daróczi Dáviddal, de velünk sem osztotta meg, szerinte mi az igazság: „Már nem az igazság érdekes” – világosított fel minket a TV2 stúdiójában, de azt nem mondta el, mi más a fontos.