A 12 éves srác rühelli az énekest, anyja viszont nem bírja a homofóbokat, úgyhogy szobafogsággal fenyegette meg fiát, amikor az Biebert gúnyoló jelmezt akart húzni Halloweenra. Amikor a bepöccent kölyök válaszul kést rántott, anyunak végképp elege lett: felpofozta, majd kihívta a rendőröket.

Késsel támadt anyjára egy 12 éves kamasz az arizonai Surprise-ban, amikor a nő megtiltotta neki, hogy Justin Biebert gúnyoló jelmezben menjen az utcára Halloweenkor. A fiú valószínűleg nem rajongója az énekesnek, mivel jelmeze - saját meghatározása szerint - a “kis buzi Justin Biebert” ábrázolta. Édesanyja mindenesetre homofóbnak és bántónak találta az ötletet, úgyhogy visszaparancsolta gyermekét a szobájába azzal, hogy találjon ki mást, vagy szobafogságot kap, és lemarad a Halloweenkor szokásos édességgyűjtő házalásról, amire a srác a jelmezzel készült.

A fiú ezen annyira bepöccent, hogy némi üvöltözés után felvonult a szobájába, de csak hogy pár perccel később egy késsel térjen vissza, majd megfenyegette anyját, hogy megöli - számolt be a helyi lapnak, az AZCentral.com-nak a rendőrség szóvivője, Mark Ortega. Anyja szerencsére sérülés nélkül le tudta fegyverezni a heves 12 évest, majd kihívta a rendőrséget, akik le is tartóztatták a srácot fegyverrel való fenyegetés miatt. Egyelőre nem tudni, hogyan folytatódik az eset, és a hírforrások sajnos nem számoltak be arról sem, pontosan mi is volt a látható különbség Justin Bieber és a “kis buzi Justin BIeber” közt.

A 16 éves énekesről a jelek szerint másokban se a macsó vagány képe él, ami teljesen érthető művészi munkássága ismeretében, meg annak fényében, hogy első celeb-merchandise tetteként pont egy körömlakk-kollekciót bírt piacra dobni. Ezek után az se meglepő, ahogy pár hete a brazil TodaTeen Star magazin photoshop-szakemberének is megszaladt a keze a címlappal, erotikusan füstös tekintetet, csókos-rózsás ajkakat és hamvas barackbőrt varázsolva az egyébként hímnemű címlapfiúcskának. Ez azért már a női rajongóknak is sok volt kicsit, a lap magyarázkodni is kényszerült, bár ezzel csak rátettek egy lapáttal mind saját bénaságukra, mind Bieber émelyítően cuki imidzsére. Azt állították ugyanis, hogy Bieber szeme körül csak “egy kis technikai probléma” miatt lett sötétebb a kép, amúgy meg nem is nagyon kellett hozzányúlniuk, mert az énekes olyan kis “természetes szépség”.

A Bieberért sikítozva rajongó tinilányhordákat persze ez a fokozhatatlan cukiság nem igazán zavarja, de úgy tűnik, a Bieber miatt csaj nélkül maradó kiskamaszok nagyon is rühellik. A bilifrizurás énekes leköcsögözése így nem is új fordulat, pár hete egy másik hasonló korú srác már megtette. A 16 éves énekest egy lézeres paintball-meccsen szorította sarokba 12 éves ellenfele, kicsit üvöltözött vele, majd amikor Bieber le akarta állítani, végső érvként kivágta: “Miért, ha nem állok le, mit csinálsz, kis köcsög?!”. A srác ezek után még verekedést imitálva rá is mozdult Bieberre, aki inkább elszaladt.