Gregor Bernadett elhagyott férje nem adja fel, visszavárja feleségét, ugyanúgy, ahogyan Magyar Attila felesége is bízik abban, hogy férje meggondolja magát, és mindössze csak egy mosolyszünetről van szó. Miután Magyarné Gombás Mónika az Aktívnak elmesélte, a színésszel nem sikerült gyereket összehozni az elmúlt három év alatt, a Bors azzal haknizik, hogy Gregor Bernadett már terhes is.

Jó anyának, hűséges feleségnek tartja Gregor Bernadettet férje, Somogyi István – derült ki a Blikkből. A Magyar Attiláért elhagyott férfi (akit a napilap csak megcsalt férjként aposztrofál) úgy nyilatkozott, hogy ebben a helyzetben is a közös gyerekük a legfontosabb, mindemellett bizakodva tekint a jövőbe, és visszavárja az asszonyt. "A kapcsolatunk próbájának fogom fel ezt, hiszen nagyon buta ember lennék, ha itt lezárnék mindent. Háromszor mentünk már szét, és mindig visszataláltunk egymáshoz. A mi kapcsolatunk olyan, mint a tűzmadár, hirtelen fellángol és porig ég, de mindig újraéled. Úgyhogy Berniék kapcsolata egyelőre csak egy fejezet a mi történetünkben, de messze nem a vég. Hiszem, hogy vissza fog térni hozzám."

Somogyit a Bors is megkérdezte a kialakult helyzetről, állítólag senki nem csalt meg senkit a szerelmi négyszögben, Gregor Bernadett és Magyar Attila is akkor lépett, amikor otthon tisztázták a helyzetet. "Berni hazajött, megivott két pálinkát, és leültetett azzal, hogy beszélni akar velem. Hét éve együtt vagyunk, ami közöttünk van, az arany. A közös életünkben sokszor tettük már próbára ezt a nemesfémet, és minden nehézség, amin átzökkentünk, csak csillogóbbá tette. Ez most minden eddiginél nagyobb próbatétel. Engem egyetlen dolog érdekel: derüljön ki, hogy arany volt-e, ami köztünk volt. Ha nem, akkor elválunk. Ha mégis az, ott folytatjuk, ahol abbahagytuk."

Mindeközben a Bors azzal haknizik, hogy a pletykák szerint Gregor már terhes Magyar Attilától, aki többek között azért hagyta el a feleségét, mert nem született közös gyerekük. Az asszony tegnap könnyek között számolt be az aktívnak arról, hogy mindent megtett a fogantatás érdekében, még orvosnál is volt. Mint mondta, válni sem ő, sem Magyar nem akar, a színész egyelőre időt kért. Magyarné Gombás Mónika Somogyi Istvánhoz hasonlóan visszavárja a férjét.

Gregor Bernadett és Magyar Attila (akire a reklámfilm miatt ráragadt a Nyuszómuszó név) a Mágnás Miska című darabban játszanak együtt a Budaörsi Játékszínben, a színpadon szerettek egymásba. Gregor hét, Magyar három év után lépett ki a házasságból. Arról nincsenek hírek, hogy külön vagy együtt élnek.