Csütörtökön ünnepelte első születésnapját a Morning Show stábja, ennek apropójaként pedig Hajdú Péter arra kérte a műsorvezetőket, hogy béküljenek ki Vujity Tvrtkoval. Sebestyént megszállta a jótét lélek, és élő adásban ásta el a csatabárdot a televízióssal, aki cserébe megígérte, hogy a közeljövőben a műsor vendége lesz. A rádiósok évek óta szívatják Tvrtkot, hol a sapkája, ingei, hol pedig a neve miatt. Át is keresztelték, az adásban csak Voldemortként emlegették, mint a Harry Potter főgonoszát, akinek a nevét senki nem meri kimondani.

November 18-án lett egy éves a Class FM, a Morning Show stábja pedig élő adásban ünnepelte a jeles napot. Hiába volt viszont a több tucatnyi, A-Z kategóriás celeb a Westend City Centerben megrendezett eseményen, a műsor legmeghatóbb pillanata az lett, amikor Sebestyén Balázs élő adás alatt hívta fel Vujity Tvrtkot azzal a szándékkal, hogy béküljenek ki. A műsorvezető egyébként hozzátette, a gesztus nem az ő ötlete volt, hanem Hajdú Péter kívánságát teljesíti. A beszélgetés nem tartott tovább néhány percnél, Sebestyén eldarálta, hogy szeretné elásni a csatabárdot, mindemellett meginvitálta Tvrtkot a műsorba, amit a Balogh Szilárdként anyakönyvezett televíziós elfogadott.

Hajdú Péter a Velvetnek elmondta, Sebestyén és Vadon János az elmúlt pár év alatt elég keményen odaszúrogatott Tvrtkonak, legtöbbször úgy, hogy a nevét sem említették – egyszerűen csak Voldemortként hívták. (A Harry Potter szereplőjétől a varázslóvilágban annyira rettegnek, hogy a nevét sem merik kiejteni, ehelyett úgy emlegetik, mint „Tudodki”, „Tudjukki” vagy „Ő, akit nem nevezünk nevén” - a szerk.)

„Nekem jó barátom Tvrtko, és Balázzsal is jóban vagyok, ezért sem néztem jó szemmel ezt a dolgot. Aztán szerdán volt egy TV2-s parti, és elég hűvös volt az érintettek között a hangulat. Megpróbáltam őket kibékíteni, de nem nagyon ment. Ma reggel felköszöntöttem a rádiót telefonon keresztül, és mondtam Balázséknak, hogy egy dolgot szeretnék csak kérni a Morning Show születésnapja alkalmából, mégpedig, hogy béküljenek ki Vujity Tvrtko kollegámmal és barátommal. Balázs először húzta a száját, de azért csak elküldtem neki Tvrtko számát, hogy hívják fel. Azóta már telefonált Vujity, hogy milyen hálás nekem, Balázs pedig küldött egy SMS-t. Itt elindult valami közeledés.”

Hajdú kérdésünkre hozzátette, ő idén Nacsa Olivérrel békült ki, és úgy véli, ez elég komoly gesztus volt. „Meglepően jó viszonyban vagyunk azóta. Azért remélem, hogy a peren kívüli egyezségüket betartják, de tényleg kibékültünk. Bízom benne, hogy Balázsék is valóban kibékülnek"

„Semmi komoly bajunk nincs a Tvrtkoval. Ő egy jelenség, és aki megosztó, abba mi szeretünk egy kicsit belemarni” – magyarázta megkeresésünkre Sebestyén. „Tvrtkon is sokszor poénkodtunk, de nem voltak ezek annyira durvák. Cinkeltük őt a sapkája miatt, az ingei miatt, a neve miatt – de javarészt inkább vicces, mint bántó módon. Próbáltuk korábban is felhívni, de elzárkózott, nem akart nyilatkozni, egyszer-kétszer perrel is fenyegetett, mert bizonyos dolgok neki rosszul estek, aztán ezektől később elállt.” A műsorvezető valójában már azt sem tudja, hol kezdődött a nézeteltérésük, mindenesetre most, hogy Hajdú Péter felhívta ezzel a dologgal, állnak a békülés elébe. „Mindössze annyit kértünk cserébe, hogy jöjjön be a műsorba és állja a sarat.”

Vuity Tvrtko a Velvetnek elmondta, nagyon jól esett neki ez a gesztus, és igazából teljesen mindegy neki, hogy ez a Class FM születésnapja alkalmából, illetve karácsony közeledtével született meg. „Ez egy szép dolog volt. Én Sebestyén Balázsra nem haragszom, semmi problémám nincs velük, úgyhogy kibékülni igazából nem is kellene. Nagyon örülök annak, hogy meghívtak, és természetesen el is fogok menni, sok sikert kívánok a műsoruknak, aminek születésnapja pont akkor van, amikor a kisfiamé” – nyilatkozta a televíziós.