Liptai Claudia jósnője szerint Vastag Csaba nyeri az X-faktort, Kökény Attila pedig a Megasztárt. Az európai főboszorkány Tolvai Renátának szurkol, és úgy látja, hogy a Megasztár első három helyezettje közé a "borzalmas életű" Szíj Melinda is bejut majd.

Celebek látnokait kérdeztük meg arról, szerintük kik nyerik az idei  X-faktort és a Megasztár 5. tehetségkutató versenyeket. A megkérdezett látnokok közül ketten szinte ugyanazt jósolták, egyikük teljesen más befutót látott a jövőben.

Gazsi Gizella szerint Kökény Attila és Vastag Csaba az esélyesek

A Liptai Claudia jósnőjeként elhíresült Gazsi Gizella honlapján olvashatjuk, hogy tavaly még a selejtezőben megjósolta, Tabáni István nyeri a Csillag születik-et. Gazsi Gizella úgy vélekedik, a Megasztárt Kökény Attilának kell nyernie, de Kállay-Saunders András is nagy esélyes. “Az érzéseim szerint Kökénynek kell nyernie, sokkal jobb a hangtechnikája és a hangszíne is. Az első háromba biztosan bejut majd Szíj Melinda, de nem nyer. Ő nem ilyen ember, mint amilyennek beállítja magát, ennél sokkal agresszívebb típus. Az biztos, hogy nem lesz egyszerű a végső döntés a Megasztárban” – mondta a Velvetnek Gazsi Gizella.

“Szíj Melinda a 11-es számot kapta a selejtezőben, ez mesterszám, ezen kívül 24 ujjal született, így egész biztos vagyok benne, hogy más különleges képessége is van. Szíj Melinda elesettnek állítja be magát, valójában határozottabb alkat, észre lehet venni, ahogy szerepel a színpadon. Mindig másokat akar futtatni, egy idő után épp ezért nem lesz szimpatikus az embereknek” – tette hozzá a látnok, aki most nem vetett kártyát, mindössze a megérzéseire hagyatkozott.

Linda Lilla King szerint Janicsák Veca nyer

Gazsi Gizella szerint az X-faktorban Wolf Kati, Takács Nikolasz és Vastag Csaba végeznek majd az első három helyen. Takács Nikolaszt a közönség fogja kiejteni és Vastag Csaba nyer majd. Linda Lilla King látnok szerint ez nem így lesz. “Gondolati sugallatként jött, hogy Janicsák Veca nyeri meg az X-faktort” – mondta Linda Lilla King látnok, akinek képességeit Molnár Anikó is igénybe veszi.

A főboszorkány szerint is Vastag Csaba és Kökény Attila a tuti befutók

A harmadik általunk megkérdezett látnokot, Szegedi Erikát Lui Padre avatta boszorkánnyá. Szegedi Erika különleges tehetségét Pataky Attila is igénybe veszi. A látnoki hivatást is gyakorló békési boszorkányt pár éve a földrész főboszorkányává választották. “Wolf Katinak van a legszebb hangja, ő a legképzettebb véleményem szerint. Nikolasznak vannak gyenge időszakai, szerintem Vastag Csaba nyeri meg az X-faktort” – mondta Szegedi Erika. “Bár tenyérjós vagyok, a francia angyalkártyát tettem ki, ami megerősítette az megérzéseimet. Az első három helyen Wolf Kati, Nikolasz és Vastag Csaba lesznek, Csaba fogja megnyerni a versenyt” – tette hozzá a tenyérjós. “A Megasztárban Tolvai Reninek szurkolok, de egy fiatalember fogja megnyerni, Kökény Attila. A legjobb három közé Szíj Melinda is be fog jutni. Borzalmas élete lehetett, visszafojtották benne, hogy az legyen, aki. Mivel nem magabiztos, és nem akar változni, ő ilyen akar maradni, nem fog nyerni” – mondta Szegedi Erika arra kérdésünkre, mi lesz Szíj Melindával, és a Megasztárt ki nyeri idén.

Hogy mennyire hihetünk a sztárok jósnőinek, mindenki döntse el maga, december közepén biztosan megtudjuk majd, kik nyerik a tehetségkutató-versenyeket.