A brazil modellnek egy furgonban kellett átöltöznie, amit a közelben lebzselő paparazzók persze végigfotóztak. A végeredményből kiderül, melltartót még a szülés-szoptatás után se kell viselnie, bugyiból pedig egész mikroméretűt hord.

A brazil modellt a karib-szigeti Saint-Barthélemyn fotózták egy héttel ezelőtt, amikor ruhacsere közben a paparazzóknak sikerült lekapniuk, ahogy átöltözik. A világ legjobban fizetett modelljének meglepő módon mindössze egy nagyobb furgon állt csak rendelkezésére, hogy ruhát váltson, amit egyáltalán nem is rejtegettek a leskelődő fotósok elől. Gisele Bündchen beugrott a középső sorba, először levette a felsőjét, utána kibújt a nadrágjából is, a lesifotósok pedig mindezt sorozaton örökítették meg. A fotókból kiderül, hogy Bündchen még most, egy gyerek után sem szorul melltartó viselésére, tangája viszont olyan mikroméretű, hogy csak alapos szemrevételezéssel lehet felfedezni.

A modellen természetesen semmi nem látszik abból, hogy az év elején szülte meg első gyermekét, Benjamin Reint. A szülés után egyébként rájött, hogy a gyerek a világ legcsodálatosabb dolga, ezért ő is minél nagyobb családot szeretne, még akkor is, ha ez esetleg ahhoz vezet, hogy elveszíti jó alakját. A képek tanúsága szerint mindez egyelőre csak terv, Bündchen talán vékonyabb is, mint valaha.

A Victoria's Secret volt modellje állítólag azt tervezi, egy időre otthagyja majd a kifutók világát, ugyanis elfogadta egy brazil szambacsoport, az Unidos de Vila Isabel felkérését, és jövő márciusban fellép velük a riói karneválon. A világ legjobban kereső topmodelljét egyébként egy McDonald'sban fedezték fel, az elmúlt tizenöt évben a világ legkeresettebb modelljévé vált, és megfordult szinte minden fontos magazin címlapján.