Legújabb sorozatán a modell mindent megmutat, és ebben nem is a melle az érdekes, azt már számtalanszor közszemlére tette. Inkább az, hogy smink nélkül is kamera elé mer állni, és hogy nem műteremben játszotta el az “otthon vagyok” témát, hanem tényleg beengedte a fotóst az otthonába, valamint hogy a képek minden utólagos beavatkozás nélkül kerültek a lapba.

Több szempontból is különleges sorozattal állt elő a Self Service Magazine francia magazin a 36 éves Kate Mossról: az évtized legnagyobb stílusikonja decemberi számukban nem csak mellet, de sminkeletlen arcot is villant, ráadásul mindezt saját otthonában teszi, a fotózás végeredménye pedig minden photoshop-beavatkozás nélkül került az olvasók elé.

Juergen Teller, a magazin fotósa a teljes hitelesség jegyében dolgozott: a modell gloucestershire-i házában töltött el egy napot Moss társaságában, aki az ekkor készült fotók tanúsága alapján dobolással, gyerekneveléssel, sokszori átöltözéssel és félmeztelen flangálással tölti az idejét. A képek természetességét sugallja a sminkelenség és a spontánnak tűnő beállítások, az egyik fotón pedig még a modell kislánya, Lila Grace is feltűnik. Moss háza egyébként szimpatikusan egyszerű és otthonos, sőt helyenként már-már lepukkant és kupis, de hát a fotók közt sincs gumikesztyűs-takarítós darab. Teller ráadásul a fotókat teljesen érintetlenül, minden utólagos retustechnikát nélkülözve rakta be a lapba: saját bevallása szerint mindössze annyi engedményt tett az illúzióknak, hogy esetenként túlexponálta kicsit a képeket, így tüntetve el az apróbb hibákat