Stohl András már egy nappal korábban megmondta, Szandika költözik be a villába. A VV kilencedik lakójáról már Facebook applikáció is készült, mennyire vagy Szandika? kérdéssel.

A Való Világ Plasztikcicája, Szandika a promóciós videója alapján inkább tűnik az Indul a bakterház vagy a Macskajaj című filmek főszereplőjének, mint valós személynek. A VV Plasztikcicájának személyiségével meg is mentheti az eddig kicsit sem szórakoztató Való Világ 4-et – beköltözésekor azonnal vetkőzött, azóta többen követték példáját a Villában és meztelenül zuhanyoznak. Szandika feltűnése a képernyőn sok kérdést felvet: ki ez a lány, tényleg a nézők szavazták-e be, valóban csak táncolásból élt eddig, kicsoda a videóban látott Sanyi, és fog-e Alekosszal dugni. Ezekre keressük a választ.

600 pasival volt eddig a 20 éves lány

Szandika élete nem előre megírt történet – bár Stohl már egy nappal korábban megmondta, Szandika villalakó lesz –, hanem a magyar valóság. Szandika, született Lőrincz Alexandra elmenekült smasszer apjától a szomszéd Sanyihoz, szerelme, Kiki börtönben ül. Szandika egy budapesti night klubban táncosként kereste a kenyerét, és megkeresésünkre megerősítette, hogy csak táncolt, annak ellenére, hogy az igazmondó hintában azt mondta, körülbelül 600 pasival volt eddig.

A kilencedik villalakó Sanyival, 59 éves barátjával élt együtt, miután elmenekült apjától. Sanyival tényleg csak barátok, amikor Szandika kérte, Sanyi etette a bemutatkozó videóban. Szandikának sajátos fogalma van a barátságról. “Reggelit csinál, kifizeti a gyorshajtásomat és teljesíti minden kívánságomat. Sanyi ki van képezve” – mondta bemutatkozó filmjében Szandika. A szőke hajú, feltöltött szájú Lőrincz Alexandra szereti a "Szilaj, a vad völgy paripája" című mesét, mert “át tudja érezni a lovak érzését”.

A tököli lány máris belopta magát sokak szívébe, és legalább ennyien utálják is.  A VV adatlapja szerint nonstop szexel és azt ígérte, ha beköltözik, majd ő “kinyiffantja”, VV-sen “meghegeszti” Alekoszt, aki szerinte Alkeszosz, mert annyit iszik.

Elégedetlen a melleivel, az orra és a feneke még hátravan

“Fő a természetesség, ugye, de nekem nem” – mondja Szandika a bemutatkozó videójában. A minden női frusztrációt nélkülöző 20 éves Minigeronazzo nincs megelégedve a melleivel, jóval kerekebb ciciket akart, mint ami végül lett. Bár sokan kritizálják, miért csináltatta meg a száját és a mellét, a róla készült filmek egyikében megmondja: “nem drogozom, nem játékgépezem, nekem a plasztika a minden”.  Ezt a beszavazóshow előtt készült videóban részletesen is kifejtette (mellesleg azt is elmondta a nézőknek, hogy Kiki nevű barátjának a szívét odaadja, ha az kikerül a börtönből). A többszörös szájfeltöltésen és mellműtéten átesett lány a VV kamerái előtt kifejezetten elhízottnak látszik, és a munkahelyeként megjelölt night club honlapján szereplő képhez képest is annak tűnik.

Honnan tudta Stohl András, hogy másnap Szandika költözik a Villába?

Szandika beköltözését Stohl borítékolta egy nappal az esemény előtt, az ország előtt kijelentette “...mert holnap a beköltözés után biztos megtalálta volna az, aki innen bemegy, hiszen mindenhez ért. Fő a természetesség, de nem nekem” – szólta el magát a "hahóhahó, villalakók" kiáltásáról is híres műsorvezető. Hogy a nézők valóban beszavazták-e vagy sem Szandikát, sose tudjuk meg, az biztos, hogy a Villalakók lányai Szandikát akarták kilencedik lakótársuknak. Szandika beköltözösének a már bent lakó lányok örültek, a fiúk kevésbé. A VV Plasztikcicája azonnal neki is látott Alekosznak, és plasztikűzott melleit az Okostojás arcába lógatva lejtett egy öltáncot.

Mennyire vagy Szandika? - szól a kérdés a Facebookon

Az RTL olyan szerződést íratott alá a jelöltekkel, amiben megtiltotta nekik azt, hogy bármelyik közösségi oldalon regisztrált tagok legyenek. Így most már minden villalakónak van saját hivatalos rajongói Facebook oldala, akárcsak az X-faktorosoknak. Szandikáé abban különbözik, hogy külön Facebook app-ot is kapott, amit beszólásaira építettek a készítők. A mennyire vagy Szandika? kérdésre például ilyen válasz is érkezett: "Csinálj tojásrántottát, Sanyi! De gyorsan, mert éhes vagyok, na! = 100% Szandika".

Szandika, a minigeronazzo a válaszok keresése után is hagyott maga után kérdéseket. Hogy tényleg beszavazták-e a nézők, hogy ki fogja-e nyiffantani Alekoszt, és valóban csak táncolt-e a night clubban, mind-mind válaszra várnak. Az azonban biztos, hogy ha a bemutatkozó videóban látott stílusát domborítja ki a Villában Szandika, meg is nyerheti a versenyt.