"Annyi minden veszélyes egy kismamára: autót vezetni, gyalogolni az utcán, görkorcsolyázni, túl sok cukorkát enni, rúdtáncolni. Ja nem, az nem" - mondja Christina Applegate, miközben éppen rohadt nagyot esik, mert rosszul kapaszkodott meg. "De a veszély, az szexi!" - teszi hozzá biztatóan. A Funny Or Die videója szerint a rúdtánc a legújabb alternatíva, ha egy kismama szeretné vonzónak érezni magát, és felkelteni a férfiak figyelmét.

"Hogyan lehetsz újra magabiztos? Minden terhes nő megtapasztalja a hormonok hatását: teljesen elhízol, és nem érzed magad vonzónak többé. Ezért van szükséged valamire, amit én szeretek úgy hívni, hogy seducidence [a seductive (vonzó) és confidence (magabiztos) szavakból]" – mondja Christina Applegate, aki egyébként sztriptízesnéven, Roxyként mutatkozik be a Funny Or Die paródiavideójában, és saját rúdtánc-kismamatorna DVD-jét ajánlja a nézőknek. A továbbiakban elmondja, nem kell többet szenvedni amiatt, hogy úgy érzed, nem vagy vonzó, ugyanis a rúdtánccal újra szexi lehet minden terhes nő. A poénokat direkt nem lőjük le.

Prenatal Pole Dancing DVD from Christina Applegate

Christina Applegate és Martyn LeNoble lánya februárban érkezik, de anyjának nem volt könnyű a dolga. "Christina terhessége nem problémamentes, hangulatingadozások, hányinger és álmatlanság kínozza. Arra panaszkodik, hogy nem jók rá a ruhái, és úgy érzi, kipukkad" – mondta el korábban egy névtelen forrás az In Touch magazinnak. Applegate-nek azért ennél komolyabb problémákkal is meg kellett küzdenie, mire eljuthatott a kismamaságig: 2008-ban diagnosztizáltak nála mellrákot, amiért mindkét mellett el kellett távolítaniuk az orvosoknak. A megelőző műtét sikeressége csak évek múltán derül ki, mindenesetre a mellek helyreállítása ma már száz százalékban lehetséges, ahogy a Velvetnek nyilatkozó szakemberek elmondták.