horoszkóp

Melyik megasztáros csaj a legszexibb?

2010.12.16. 11:37

Összegyűjtöttük a tehetségkutató verseny eddigi öt szériájának - szerintünk - legjobb 13 énekesnőjét, de hogy ki legyen az első, azt döntse el ön! Egy pont járjon a legszürkébbnek, öt pont a legszexibbnek!

Tóth Gabi

A hol fiúként, hol nőként, hol feketén, hol szőkeként megjelenő énekesnő a Megasztár második szériájában indult, és ő lett 2005-ben az év női hangja. Függetlenül attól, hogy Tóth Gabi még nem vetkőzött le egyik magazinnak sem (mert úgy érzi, ettől hiteltelenné válna), testét már az egész ország ismeri: segget villant, ha kell, ha nem, és fogyásairól mindig jelentést tesz a nézők felé.

03-tothgabi-IMG 7799

Bartók Eszter

A Megasztár szintén második szériájából megismert versenyző eleinte nagyon visszafogottan jelent meg a színpadon, majd külseje szinte pillanatok alatt megváltozott: nőiesebb ruhákat vett magára, és kondizni kezdett. Később bevallotta, leginkább Caramellel történő szakítása után cserélte le régi önmagát, ami nemcsak a kinézetére, hanem a zenei világára is hatott.

32-glamour

Bencsik Tamara

A volt megasztáros gogós karrierjének azután lett vége, hogy széttört egy sörösüveget az egyik, őt taperoló vendég fején. Bencsik Tamara először csak ruhában mutatta meg testét a G5 magazinnak, végül második klipje után úgy érezte, eljött az ideje a pucér fotósorozatnak is annak ellenére, hogy testével nincs teljes mértékben megelégedve: műmelleket szeretne.

bencsik

Dér Henrietta

Dér Heninél egy ideje betelt a pohár, és nem vállal több vetkőzést, és olyan műsorokat sem, ahol a fogyókúráról beszélgetnének vele. "Inkább ne legyen koncert, álljunk földbe" - jelentette ki. „Heni egy nagyon vonzó lány és hát vannak olyan nők, akiknek legszívesebben belemarkolnék a hajába és két napig el sem engedném" - kínálta meg az első szériában feltűnt énekesnőt egyszer Jáksó László.

02-derheni-IMG 9161

Galambos Dorina

Galambos Dorina is azok közé a megasztárosok közé tartozik, akik sietve dobták le magukról a ruhát. Az énekesnő a Playboynak 2007-ben vetkőzött le, de előtte sem volt szívbajos, egy évvel korábban, egy divatbemutatón többek szeme láttára szexelt együtt pasijával, Pély Barnával.

03-dorina

Lakatos Yvette

A Megasztár ötödik szériájából frissen szabadult versenyzőjének életkora sokakat meglepett, a nézők többnek gondolták, mint amennyi: Lakatos Yvette 16 éves. Az énekesre azonnal lecsapott az Adam's Comedy frontembere, Tóth Ádám, akivel azóta is jól kijönnek. figyelem, Lakatos nagyon érzékeny a negatív kritikára, csak óvatosan a lehúzó kommentekkel!

Lakatos Yvette (24)

Nguyen Thanh Hien

Nguyen Thanh Hienről talán zsenge kora miatt nem készültek még erotikus fotók, persze, így is el lehet dönteni, jó nő vagy sem. "Én Soniával ellentétben az a kategória vagyok, akinek már nem fér bele ez a dolog. Nemcsak most, de akkor sem, ha elmúltam tizennyolc"- nyilatkozta a volt megasztáros korábban, de hátha lesz még ebben kanyar is. A 16 éves lány bájaira a pletyka szerint Mester Tamás is felfigyelt, bár mindketten tagadják, hogy több lenne köztük, mint barátság, illetve szakmai kapcsolat.

32-cometsajttaj

Nkuya Sonia

A félvér énekesnő már 16 éves korától kezdve arról ábrándozott, hogy egyszer a Playboy címlapjára kerül. Vágya két évvel később teljesült, állítólag cirka egymillió forintot kapott a dominás képekért. Nkuya Soniakésőbb egy ruházati baleset áldozata lett: Király Linda búcsúbuliján rúgott be úgy, hogy tánc közben mellbimbót villantott.

DSCF0542

Oláh Ibolya

Oláh Ibolya szerint van, aki marketingfogásnak szánja a vetkőzést, van, aki inkább művészetből vetkőzik - ő természetesen az utóbbi kategóriába sorolta magát. Az exmegasztáros az El merem mondani című albumának borítóján pózol félmeztelenül, és állítása szerint ez volt az utolsó alkalom. Az énekesnő nagyon félt a fotózástól, mert tudatában van annak, hogy nem egy "nőcis" stílus.

11-olahibolya

Rúzsa Magdolna

Az énekesnő pár éve mezítláb, soványra fogyva lépett először a Megasztár zsűrije elé, ám azóta Lakatos Márk szerint összeszedte magát: „Igen, mindenki jól látja, Magdi valóban meghízott. De szerintem abszolút előnyére vált. Sokkal nőiesebbek lettek az idomai. Most már nem az a vézna tini lány, aki annak idején a tehetségkutató színpadán énekelt. Az idő múlásával igazi nővé érett” - mondta a stylist.

hsz 03

Szabó Eszter

A Megasztár harmadik szériájának énekese már két gyereket is szült párjának, Kontor Tamásnak. Soha nem vetkőzött, soha nem beszélt dugásról a Mr és Mrs-ben, egyetlen testrészét, a karját is mindössze akkor tette közszemlére, amikor megcsináltatta kalocsai mintájú tetoválását. Kommentelőink akkor megjegyezték, hogy a tetkó néhány évtized múlva az énekesnő csuklóján lesz majd, egyelőre azonban rendíthetetlenül feszül Szabú Eszter bőrén.

SzaboE

Széles Iza

Széles Iza Peruban született, négy éves volt, amikor Magyarországra költözött szüleivel. 2005 - ben vált ismertté, a Megasztár 3 által. Az énekesnő azon exversenyzők egyike, akiről ritkán olvasni a bulvármagazinokban, élete botránymentes, karrierje viszont felfelé ívelni látszódik: maga Bob Sinclair kérte fel arra, hogy énekeljenek egy közös dalt.

him 09

Tolvai Renáta

"Egy kicsit husi vagy ahhoz, hogy ennyire szexi legyél" - fejtette ki véleményét Mester Tamás Tolvai Renátáról a megasztáros egyik produkciója után. Tolvai később bevallotta, eddig egész élete a fogyókúráról szólt, szerinte egyáltalán nem volt erős a zenész beszólása, tisztában van az adottságaival.

TolvaiRenata (2)