Miután állítólagos szeretője, Shane Warne krikettjátékos egy másik nőnek is udvarolt, a színésznő kidobta a sportolót, és gyorsan megpróbálta visszakönyörögni magát férjéhez. Arun Nayar azonban továbbra is válni akar, és erre állítólag már egy csinos, barna oka is van .

A Sun információi szerint Liz Hurley szeretné visszakönyörögni magát férjéhez, ugyanis teljesen kiábrándult állítólagos szeretőjéből, mivel Shane Warne több mint száz üzenetet küldött egy másik nőnek, miközben tartott a viszonyuk. Az ausztrál férfi a 44 éves, szintén házas Adele Angelerit bombázta pikáns üzenetekkel. Íme az egyik: „Rád gondolok és nagyon-nagyon kanos vagyok. Szeretném látni, ahogy rajtam lovagolsz”.

Miután mindez a modell/színésznő tudomására jutott, úgy döntött, kirúgja a krikettjátékost és inkább újra férjénél próbálkozik. „Liz tudja, hogy hülyeséget csinált, és felhívta Arunt, hogy bocsánatot kérjen. Persze Arun nem vevő erre, és továbbra is azt szeretné, ha minél gyorsabban lebonyolítanák a válást” – nyilatkozta egy bennfentes. Persze nem csak a sértett méltóság vezérli:egyes források szerint már meg is találta neje utódját, a minap ugyanis egy barna hajú nővel smárolt egy puccos londoni étterem előtt. „Megijedtek, amikor lefotózták őket. A nő beugrott egy taxiba, Arun pedig elhajtott” – mesélte egy szemtanú.

Arun Nayar egyébként már korábban is  figyelmeztette nejét, hogy Shane Warne nagy szoknyavadász, és egy nappal később kiderült, hogy nem tévedett. Warne állítólag már bánja, hogy így elvadította magától a színésznőt. A sportoló múlt héten jelentette be, hogy szakított nejével, és a barátainak azt mondta, hogy feleségül szeretné venni Liz Hurleyt. „Ha megtalálod a boldogságot, akkor becsüld meg, és harcolj érte” – írta most a bűnbánó férfi a Twitter-oldalán.

Hurley egyébként a múlt héten jelentette be, hogy házassága véget ért. "Nem valami jó nap [ez a mai]. Csak hogy tudjátok, a férjem és én már hónapok óta nem élünk együtt. A szűk családi kör, és a közeli barátok tudtak a dologról" - írta a modell a Twitteren.