A hajbeültetés lányege, hogy hátul, ahol sok haj van, kiszedik, és beültetik előre, ahol már nincs. Bajor Imre hajbeültetésének eredménye májusban látható majd.

Bajor Imre a hétvégén hajátültetésen esett át, amiről közleményt is kaptunk. Bajor nagyon élvezte a procedúrát, amelynek eredményére 7-8 hónapot kell várni. A hajátültetés elég költséges, milliós nagyságrendű beavatkozás, bár pontos árakat meglepően kevés, beültetést végző cég oldalán találunk.

“A hajklinika igazgatója felhívott telefonon, és mondta, hogy a kedvencük vagyok. Látják, hogy erősen kopaszodom, és van egy ilyen lehetőség. Gondolkodtam ezen, nem sokat csak egy kicsit, és vasárnap ezen túl is estem. Hátul ahol sok van, onnan kiveszik, és beültetik előre, ez a lényege. Májusra már rendes hajam lesz, addig is látszik majd, ahogyan nő” – mondta megkeresésünkre Bajor Imre.

“Az ember amit nem tud és nem ismer, meglát egy orvosi köpenyt attól lehet félni, az olyan misztikus. Ettől nem kell félni, ilyen laza, hogy videófilmet nézek, hogy alszom közben és még hasznos is. Három filmet néztem meg, miközben a hajszálaimat beültették. A beültetés előtt érzéstelenítettek, később kicsit húzódott, de kaptam gyógyszereket“ – nyilatkozta Bajor Imre.