A tavaly felbukkant trinidadi rapper népszerűsége elérte a kritikus mértéket, most 100 ezer dollárért árulnak egy szexvideót, amin feltételezhetően ő szerepel. Az időzítés nem is lehetne tökéletesebb, Minaj ugyanis nemrég adta ki első lemezét, és a Billboard Hot 100-ban is szép helyezéseket ért el.

A videóból, ami állítólag még az előtt született, hogy Minaj befutott volna, egyelőre még csak egyetlen kép került nyilvánosságra a MediaTakeOuton. Ezen a - Minajnak mondott - főszereplőnő egyik mellbimbóját morzsolgatva, kéjes mosollyal pillant fel a rajta térdelő operatőrre, aki merev - a fotókon egyelőre kikockázott - farkát a mellei között pihenteti. A teljes filmért 100 ezer dollárt (kicsit több mint 21 milió forintot) kér a tulajdonosa.

Ha beigazolódik, hogy a videón valóban a rapper szerepel, akkor abba a kiváltságos társaságba kerül, aminek tagjai például Paris Hilton, Kendra Wilkinson, aki Hugh Hefner szeretője volt, vagy Kim Kardashian is, akiről egyre többet pletykálják, hogy összejött a nagyszájú rapper, Kanye Westtel.

Minajt tavaly nyáron szerződtette Lil Wayne kiadója, a Young Money Entertainment, és azóta nyílegyenesen ível felfelé a karrierje. Dolgozott már többek között az ikreket váró, bénán ködösítő Mariah Carey-vel, a mostanság maga is az anyaság gondolatával foglalkozó Rihannával, és az önimádatban verhetetlen Kanye Westtel. A videó valódiságával kapcsolatban egyelőre senki nem nyilatkozott, de valami fantasztikus véletlennek köszönhetően a rappercsaj első lemeze, a Pink Friday épp mostanában jelent meg, és eddig több mint félmillió példányt adtak el belőle. Ráadásul mostanában szépen teljesít a Billboard Hot 100-as listán is: októberben hét dallal is szerepelt rajta.

Mindenesetre hamarosan mérlegre kerül, hogy mekkora sztár az Egyesült Államokban Nicki Minaj, ugyanis, ha az ilyen celebpornókra szakosodott Vivid Entertainment bejelentkezik a videóért - ahogy tette Wilkinson és Hilton esetében is -, akkor a világ egész biztosan megismeri a huszonhat éves Onika Tanya Maraj nevét, legalább ennek kapcsán.