Hannah Montana még az év végén is igyekszik bizonyítani, rég kinőtt a szűzies-kislányos korszakából. Most nagydarab asszisztensével műleszbizett.

Miley Cyrus jó eséllyel lehet Lindsay Lohan utódja. Ebben a hónapban a 18 éves színésznő mindent bedobott. Hannah Montanát nemrég bonggal a kezében láthatta a világ, most a neten keringő fotón a barna hajú, nagy csöcsű asszisztense imitálja, ahogy nyalogatja a mellét.

Ledér fotók, botrányos meztelenkedés

2008-ban a webkamerája előtt húzogatta a melltartóját, a színésznő szerint valaki feltörte az e-mailjeit. Később Annie Leibovitz készített az akkor még csak 16 éves Miley Cyrusról művészi aktot a Vanity Fair címlapjára, ami nagy botrányt kavart. Hannah Montana intim testrészeit egy lepedő takarta el, a tengerentúli szülők és az erkölcsös felnőttek tiltakoztak a tinédzserrről készült képek ellen. Sokan akkor úgy vélték, a gonosz felnőttek vették rá minderre a szűzies-kislányos Miley Cyrust – tegyük mellé, hogy Amerikában egy ilyen fotósorozathoz a szülők írásos engedélye is kell. A színésznő örvendezett a képek láttán.

Asszisztense imitálva nyalogatja Miley Cyrus mellét

Ebben az évben is mindent bevetett a színésznő, hogy kitörjön a jókislány imidzsből. Júliusban Britney Spearsnek öltözött, és úgy is viselkedett a Britain's Got Talent műsorban, bár ő kamu leszbikus csókkal zárta előadását. Az amerikai hatévesek kedvence nemrég látnokzsályát szívott bongból, most pedig megmutatta a bal melle alatti tetoválást, és megint leszbizett kicsit. A Superficial oldalon jelentek meg azok a fotók, amiken a színésznő a nagy mellű asszisztensével bulizik, majd az ruhán keresztül nyalogatni próbálja a Disney-fruska mellét. Pár napja kolléganője, a szintén Disneys Demi Lovatóról jelentek meg hasonló képek.