Idén sem kíméltek minket a honi celebek, minden hónapra jutott egy-egy olyan hírértékben gazdag információ. Szabó Kitti kutyája mellett petárda robbant, Hajdú Péterék szexuális élete megváltozott, Gáspár Győző pedig hihetetlen férfiasságról tett tanúbizonyságot: élő halat markolt. Időrendi sorrendben összegyűjtöttük a legabszurdabb híreket, ön pedig döntse el, melyik volt a legsokkolóbb.

Hazai vonalon 2010 is brékingcunamikról szólt, ebben az évben is özönlöttek a hírértékben gazdagabbnál gazdagabb információk a celebek világából – áll leesett, levegő bennmaradt, olyan dolgok derültek ki. A sort Szabó Kitti, a Barátok közt Lindája kezdte, és már akkor tudtuk, hogy ez lesz az év egyik legabszurdabb híre: történt ugyanis, hogy a szappanopera szereplője mellett szilveszterkor felrobbant egy petárda, ami miatt hosszú időbe telt, míg a velük sétáló kutyát sikerült megnyugtatni. „Kész csoda, hogy megúsztuk az éjjeli kalandot. Jövőre óvatosabb leszek" – kommentálta a drámai pillanatokat Szabó.

Mire összeszedtük volna magunkat a döbbenettől, a Hajdú család szexuális életét tolták az arcunkba címlapon. A hír szerint gondok voltak az aktusok rendszerességével és idejével amiatt, mert az utód a házaspárral aludt születése után. De mindez semmi ahhoz képest, amit Gáspár Győző élt át: a showman hihetetlen bátorságról és férfiasságról tett tanúbizonyságot: megfogott egy élő halat. "Legyőztem a félelmemet, ez annak köszönhető, hogy szerepeltem a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben" – nyilatkozta Gáspár, aki dzsungelben még képtelen volt erre a mozdulatra.

Májusban megtudtuk, hogy Kovács Ákos harmadik kislánya nem a Béla, hanem a Júlia nevet kapta. Az énekes ugyanis rájött, hogy a velvetes kommentelőkkel jobb, ha nem humorizál, így miután nagy felháborodást váltott ki az a hír, miszerint a gyerek a ritka, négybetűs női nevet kapta, weboldalán Bélaoszlató címmel tisztázta, hogy csak poénkodott. „Bélát vártunk, Júlia lett. Részvétnyilvánítás helyett vegyetek új Ákos-lemezt. (Én is csak vicceltem, nehogy megvegyétek!)” – foglalta véleményét rímbe az egyik hozzászóló.

"Nincs nekem gondom a munkával. Ha kell, száz poharat is elmosok gond nélkül" – hangzott el 2010-ben ez a mondat Molnár Anikó szájából, aki egy vidéki diszkóban kapott állást. Az évtized egyik legnagyobb brékingje olyan szinten sokkolta az olvasókat, hogy külön kérték, aznap már ne legyen Hajdú Péteres hír, mert már telítődtek. (Lett.) Pár héttel később az egykori Nagy Ő azzal érdemelte ki a Bors címlapját, hogy még az asztalt is lemossa.

Aki tud, az tud. A bulvármagazinokba bizony oly módon is be lehet kerülni, ha valaki azzal hívja fel a szerkesztőséget, hogy a celeb nem mosolyog. Az információt Tatár Csilla egyik kollégája osztotta meg a műsorvezetőről, aki mindent tagadott: "Nincs semmi baj az életemben, sőt, nagyon boldog vagyok, hiszen egy nagy álmom vált valóra” – nyilatkozta a lapnak, és ezzel a csavarral azt is közölni lehetett, hogy ő kapta meg a Megamánia műsorvezetői posztját. Miután az olvasók is boldogok lettek Tatár boldogságának hírére, pont ebben a műsorban történt meg a következő bréking: Kökény Attila megmondta a tutit, vagyis, hogy mi a jó házasság titka. „Megértés, kedveskedés a hölgyeknek, meg mittudomén, ilyesmik" – osztotta meg az örökbecsűt a megasztáros, akit a továbbiakban tanácsadóként hívhattak a nézők.

Mi 2010 brékingje?

Év végére Szíj Melinda borzolta a kedélyeket azzal, hogy a Megasztár egyik próbáján a kék kardigánja helyett egy másik pulóvert vett fel. A cserének nem volt különösebb oka, Szíj egyszerűen csak kinyitotta a bőröndjét, és kiderült, hetek óta ott lapul benne az a másik. Az énekes ezek után nem szolgált újabb hihetetlen fordulattal, mivel mindössze ezt a két pulcsit vitte magával a megaházba.

A sorból természetesen nem maradhatott ki Schobert Norbert sem, akit a saját boltjában nem ismertek fel Pozsonyban. Az update apukája azonban nem zakkant meg, mert nem fürkészte senki az arcát, mint mondta, ebből is látszik, hogy nem a neve, hanem a termékei miatt mentek a vásárlók.