Idén sem volt hiány A-kategóriásnak nem igazán mondható celebek szexvideóiról szóló hírekből. Kendra Wilkinsonnak lehet, hogy összetört a szíve a házipornója miatt, de kellően sokat keresett vele ahhoz, hogy házassága megmeneküljön. A szétplasztikázott Heidi Montag és férje kapcsolata pedig pont annak köszönhetően élte túl ezt az évet, hogy a bosszúálló Spencer Pratt az utolsó pillanatban meggondolta magát. Jenna Jameson, a volt pornószínésznő egy szigorú Twitter-üzenetben kritizálta azokat, akik a hírnév és pénz érdekében szexvideóikkal házalnak, és ezt nem vállalják fel, Eva Mendes pedig poénos kisfilmmel figurázta ki őket.

Montag saga

Miután a Hills című valóságshow szereplője, Heidi Montag szakított férjével , Spencer Pratt állítólag azzal akart bosszút állni szétoperált nején, hogy a szexvideójukkal kezdett el házalni. A férfi nem aprózta el a dolgot, és azonnal a Vivid Entertainmenthez rohant, a cég ugyanis előszeretettel adja ki a hírességek pikáns felvételeit. Később felmerült, hogy a cég egy olyan felvételt is megkaparinthat, amelyen Heidi Montag Hugh Hefner volt barátnőjével, Karissa Shannon playmate-tel kerül közelebbi kapcsolatba. Pratt sajnos úgy döntött, hogy mégsem adja el a házi szexvideókat, ugyanis Montag nagyon nem szeretné, ha megjelenne a felvétel, ő pedig nem akart keresztbe tenni asszonyának, akivel egyébként azóta ki is békült.

Bár a Vivid Entertainment így bukta a leszbikus videót, szerencsére Karissa Shannon más alkalommal is szeretkezett már kamerák előtt, igaz, nem egy nővel volt ekkor együtt, hanem férjével, a Smallville című sorozatból ismert színésszel, Sam Jonesszal . „Nem csak sokkal perverzebb egy átlagos celebpornónál, de Karissa egyszerűen gyönyörű. Ami Samet illeti, nős, nincs oka szégyenlősködni. Biztos vagyok abban, hogy ez lesz az egyik legkelendőbb filmünk” – reklámozta a DVD-t Hirsch, aki azt állítja, hogy egy harmadik személy juttatta el hozzá a filmet, de nem kívánja megnevezni, hogy ki is volt az.

Csaj a csúcson

Idén talán Kendra Wilkinsonnak, Hugh Hefner egykori barátnőjének házi szexvideója volt a legnépszerűbb darab ebben a műfajban. A megjelenést a rajongók követelőzése miatt egy héttel előre kellett hozni, az előrendelések csúcsot döntöttek a Vivid Entertainment történetében. A film egyébként még akkor készült, amikor a szőke celeb csak 18 éves volt, és megengedte akkori pasijának, hogy rögzítse az együttlétüket . Az első hírek szerint Kendra Wilkinson nem volt elragadtatva attól, hogy meg akarják jelentetni a felvételt, később egyesek tudni vélték, hogy ennek az az oka, hogy saját maga szerette volna piacra dobni, majd volt, aki azt állította, hogy a híresség menedzserén keresztül megkereste a Vivid Entertainmentet azzal, hogy van egy pornóvideó, amelyet szívesen eladna nekik. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy kóstolóként megjelenjenek az első képek a videóból, igaz, ezekből nem derült ki, hogy valóban van-e gruppenszex a felvételen vagy sem.

A RadarOnline úgy tudja, hogy míg Wilkinson volt barátja, Justin Frye százezer dollárt kap a cégtől, addig a celebet az eladásokból befolyt összeg ötven százaléka illeti meg. Később kiderült, ez jó választás volt, ugyanis a playmate első csekkjén 680 ezer dollár szerepelt. A rekordbevétel ellenére a házipornó főszereplője nem volt túlságosan elégedett, mint elmondta, teljesen összetört a szíve, és nem érti, hogy lehet ilyet tenni egy olyan emberrel, akinek családja van. A most már melleivel is elégedetlen celeb ugyanis pár hónappal a videóról szóló első hírek előtt adott életet fiának, és Hank Baskettel kötött házassága is frissnek mondható. A felvétel miatt adódtak is kisebb problémáik, de miután kiderült, hogy ez mennyit hoz a konyhára, mintha elsimultak volna az ellentétek, sőt, a házaspár már a második gyermeket tervezi.

Van másik...

Sandra Bullock csalfa exférje sem maradt ki a szórásból, Jesse James és partnerei főszereplésével állítólag legalább egy tucat film készült, amelyeknek létezését a férfi persze vehemensen tagadta. „A szexvideókról szóló híresztelések nem igazak, és csupán kitaláltak" - közölte a sajtóval James szóvivője. Semmi gond, vélekedett a Vivid Entertainment, és úgy döntöttek, hogy ha nincs eredeti házipornó, akkor majd feldolgozzák ők a sajtóban jól dokumentált történetet. A TMZ ügyesen megszerezte a forgatókönyvet is.

S.EX Tape

Idén Eva Mendes is beszállt az üzletbe, igaz, az ő célja az volt, hogy kifigurázza azokat a hírességeket, akik „véletelenül kiszivárgó” szexvideóval próbálják beindítani vagy fellendíteni a karrierjüket. A színésznő a vicces kisfilmeket gyártó Funny or Die oldallal közösen készítette el a Eva Mendes Sex Tape című alkotást, ami egy, a magyar nyelvre kicsit nehezen átültethető poénon alapszik. A videó elindítása után viszonylag gyorsan kiderült, hogy nem egy szaftos házipornót látunk, hanem a színésznő egy remek tulajdonságokkal rendelkező ragasztószalagot akar ránk sózni.

Eva Mendes Sex Tape from Eva Mendes

Csak poén volt

Chelsea Handler amerikai humorista, író, színésznő és műsorvezető megpróbálta elhitetni a világgal, hogy ő csak a vicc kedvéért rakott be magáról egy pikáns felvételt bemutatkozó videójába. „Egy régi bemutatkozó kazettáról van szó. Chelsea még évekkel ezelőtt készítette, pontosabban akkor, amikor Hollywoodba költözött, hogy humoristaként csináljon karriert. Biztos vagyok abban, hogy a legtöbben ki is dobták a kazettát, mert akkor még nem volt túl jó ebben a műfajban, és nem gondolták volna, valaha befut majd. Az is nagyon valószínű, hogy a címzettek többsége az első pár percnél nem jutott tovább, és így lemaradt a szexvideós részről” – nyilatkozta egy bennfentes. Handler szóvivője, Steven Huvan megerősítette, hogy a videó valódi, és már jó régen készült.

A szeretők

Számos híresség példája mutatja azt, hogy egy jó kis házi szexvideó kellően jövedelmező lehet a hírnév és a pénz szempontjából. Az ismert férfiak állítólagos és tényleges szeretői is szívesen alkalmazzák ezt a stratégiát ahhoz, hogy nevüket jobban bevezessék a köztudatba. A RadarOnline információi szerint Demi Moore férjének állítólagos szeretője, Brittney Jones is rendelkezik egy saját házi szexvideóval. A RadarOnline természetesen közzé is tett pár képet a műből, amelyet az aktust egy mobiltelefonnal megörökítő exbarát is kommentált. „Csináltunk pár rövid felvételt arról, ahogy különböző pozitúrákat próbáltunk ki szex közben” – nyilatkozta a férfi, aki a nevét nem adta a nyilatkozathoz.

Szintén a RadarOnline számolt be arról, hogy Tiger Woods egykori szeretője, Devon James a Vivid Entertainmentnál haknizott egy, a sportolóval közös szexvideóval. Az asszony állítólag 350 ezer dollárt kért a cégtől, ám mivel ők nem tűntek túl lelkesnek, így James azzal fenyegetőzött, hogyha nem kap elég pénzt, saját maga hozza forgalomba a filmet. Idővel persze kiderült, hogy nem Woods szerepel az alkotásban, hanem csak egy hasonmás.

A volt pornós megmondja

Jenna Jameson egykori pornószínésznőnek egy idő után elege lett a sok panaszkodó celebből, és Twitter-oldalán kicsit beszólt azoknak, akik nyilvánosságra került szexvideóik miatt sírnak. „Miért van az, hogy egyesek csinálnak egy házipornót, ezt eladják, egy csomó pénzt keresnek vele, majd azt hazudják, hogy ők áldozatok? Ismerek egy lányt, aki maga adta el a szexvideóját” – írja Jameson, aki azt is tudni véli, hogy az általa meg nem nevezett illető azért kereskedett a házipornójával, hogy ő is híres legyen. Hozzátette, sejtései szerint mások is vannak, akik jó színben tüntetik fel magukat, de a kellő ismertséget egy jó kis szexvideóval akarják elérni. A kétgyermekes celeb egyúttal azt is megjegyezte, az ő esetében biztos nem fordul majd elő, hogy sírva panaszkodik arra hivatkozva, hogy jaj, a pasija ellopta a pikáns felvételeit.