Liptai Claudia jósnője előre látta Daróczi Dávid halálát, és bár nem szeret ilyesmiről beszélni, látja hogy 2011-ben is lesz valaki, aki véget akar majd vetni az életének. A celebek jósai kicsit elengedték magukat.

Figyelemreméltó év volt a 2010-es. Rengetegen elváltak, új kapcsolatok születtek, és mindenkit megrendített Daróczi Dávid halála. Celebek látnokait arról kérdezte a Velvet, mi várható 2011-ben.

Lesz olyan egy celeb, aki véget akar majd vetni az életének

Liptai Claudia jósnője idő hiányában nem tudott elmélyülni a kérdésre, mi várható 2011-ben. Érzéseire hagyatkozva elmondta, a katasztrófákat nem fogjuk tudni elkerülni, és további földrengések is várhatók. “Rengeteg új celeb születik, és sokan nem fogják tudni feldolgozni a sikert. Lesz valaki, aki az állandó közszereplés után egy kicsit hanyagolva lesz, és úgy érezheti, nem ér semmit. Ő teljesen fel akarja majd adni az életét, de lesz mellette valaki, aki az utolsó pillanatban ezt megakadályozhatja” – mondta Gazsi Gizella jósnő. “Sok válás azért van, mert az emberek nem tudnak magukba szállni. Új kapcsolatok szövődnek majd jövő évben, főleg március-április körül, amit ha odafigyelnek az emberek, tartóssá tehetnek. Aki nem volt még házas, arra ilyesmi is várhat.”

Lui Padre katasztrófákat és bűnözést lát

A Mágia és Boszorkányság Nagymestere szerint sem kerülhetők el a katasztrófák, emellett trükkös bankrablások is lesznek főleg a fővárosban. “A természeti csapások 2011-ben sem hagynak alább, nem szűnnek meg, de globális mértékük csökken. 2011-re, a 2010-es évéhez hasonló, hazánkban is megtörtént természeti katasztrófák sora fog megismétlődni és ennek mértéke nem mutat csökkenő tendenciát” - írta a Velvetnek Lui Padre. “A továbbiakban is várhatók gazdasági csalások, főleg a fővárosban trükkös, találékony bankrablások és a fehér galléros bűnesetek mellett, előfordulhat némi komoly tüntetés, robbantás.”

Szegedi Erika: Orbán Viktoréknál gyermekáldás lesz

Mi lesz jövőre?

Hazánk többszörösen megválasztott főboszorkánya azt látta a lapokban, Orbán Viktornak és feleségének jövőre fia születik. “Van olyan dolog, ami egyértelműen látszik, Orbán Viktoréknál fiú gyermekáldás lesz, az öt gyerek mellé jön a hatodik” – mondta a Velvetnek a kártyavető, tenyérelemző. “A 2011-es év sok katasztrófát hoz, kora tavasszal és ősszel árvízek, belvizek lesznek, sokkal több lesz a földrengés és a földcsuszamlás is. 2011 a megvalósítás éve lesz, anyagi javulást, bőséges gyermekáldást látok, lesznek válások is, de jóval kevesebb, mint eddig volt. Májustól júliusig a bolygók állása lehetővé teszi a jó párkapcsolatok létesítését” – tette hozzá.

Hogy melyik hazai, új celeb akar majd véget vetni az életének, és hogy születik-e gyereke Orbán Viktornak, kiderül jövőre.