Rubint Réka a hetedik hónapban van, eddig összesen négy kilóval nehezebb, mint a terhessége elején, de azt mondja, magzata viszont jobban fejlődik, mint az első két terhességénél. Visszavett a sportból, körülbelül feleannyit mozog, mint a terhesség előtt. Várhatóan március elején szül majd.

Az Aeroviva utazási iroda csődje miatt a Schobert család jelenleg Izraelben nyaral. “Thaiföldre mentünk volna, készültünk, megbeszéltük, hogy ez lesz mindenki karácsonyi ajándéka, a gyerekek nagyon várták, de az Aeroviva csődje utolért minket is” – mondta a Velvetnek a jelenleg Izraelben nyaraló Rubint Réka.

A csőd előtt egy nappal értesítést kaptak az irodától, hogy nem tudják teljesíteni az utazást és visszautalták az előleget, így Schobert Norbiék gyorsan egy másik utat próbáltak leszervezni maguknak, de végül Thaiföldre egyáltalán nem tudtak már foglalni. Vagy a szállodák voltak tele vagy a repülőjáratok. Az izraeli Eilatba sikerült elutazniuk, ami mindössze négy órányi repülőútra van. "Bár nem a thaiföldi kánikula jellemzi, de pihenésre tökéletesen alkalmas" – mondta Rubint Réka.

A nyaraló család Facebookon posztolt néhány képet, amelyeken látszik, hogy Rubint Réka annak ellenére, hogy már a hetedik hónapban van, alig szedett fel magára néhány kilót. “Semmin sem változtattam az életmódomban. Az edzéseim intenzitását csökkentettem, de ez az időszak nem is erről kell, hogy szóljon. Négy kilóval vagyok több, mint a terhesség előtt. A pici nagyobb is egyébként, mint az előző terhességeimnél. Az orvosi eredményeim kiválóak, s remekül érzem magam" - mondta Schobert Norbi párja a Velvetnek.

Az edzések csökkentése annyit tesz, hogy eddig heti hét napből összesen haton edzett Rubint Réka, most már viszont maximum öt nap mozgatja meg magát, és akkor is csak körülbelül negyven percet, szemben a terhességet megelőző napi másfél, két órával.

Schoberték harmadik gyereke várhatóan március elején születik majd, már a nevét is kitalálták a szülők, Zalánnak fogják hívni.