A Való Világ történetében nem ez az első leszbizés, de ilyen messzire még egyik hazai valóságshow-ban sem mentek el a csajok. Olivér visszaköltözésekor mindenki lerészegedett, a lányok egymással szórakoztak, végül leszbizésbe torkollt az éjszaka. Naíva Zsófi Rosszkislány Anikóval smárolt, Szandika Gigivel tette ugyanezt, a Plasztikcica később Törtető Éva mellbimbóját nyalogatta.

Ilyen töménységű leszbizést még a VV 2-ben lakó Kismocsok és Rita szerelme sem hozott a műsornak, a VV 3-ban is csak leszbipuszit láthatott a néző, anno Jenny Marcsi szájára adott puszit, majd ha már ott volt, Katka is kapott egyet. A VV 4-ben kitettek magukért a jól megválogatott villalakó lányok, vasárnap éjszaka piásan egymással csókolóztak az üvegezős játékban. A csatorna ezzel az éjszakával végképp meghazudtolta, hogy a VV 4-et a szex és erotika helyett az abszurd humorra építik – ezért volt a jelöltek közt gogo táncos, sztripper, pornós, playmate és erotikus filmes.

Így indult az éjszaka

Az események láncát követve az elejétől kell részletezni a villalakók vasárnap éjszakáját. A luxusbörtönben lakó lányok bepiáltak, miután a Villa Vagánya Olivér tért vissza a párbajról. Az alkoholmámorban a lányok a szobában üvegeztek, eközben a fiúk az étkezőasztalnál a világ nagy dolgait beszélték meg – Gombi "Szeretlek, Picúrra" itta magát, és fennhangon okította társait, “szart se ér” az ötvenmillió, ha nem lesz kivel megosztani. Mindeközben a lányok igazság-bátorságot játszottak: olykor valaki beszaladt a fiúk közé félmeztelenül, megpuszilta egyiküket vagy éppen harapdálta valamelyik fiú fülét. Ezzel kezdődött az egész, végül leszbizésbe torkollt az éjszaka. (Az alábbi videót 18 éven felülieknek ajánljuk.)

A lányok másra vágytak, egymással smároltak

Először VV Zsófi vonult a fiúk előtt vizes pólóban, aztán Plasztikcica Szandika szaladt ki a fiúkhoz egy bugyiban. Később Rosszkislány Anikó és Naíva Zsófi csókolóztak a játék feladatát teljesítve, végül Szandika is beszállt, és Gigivel, a leszbierotikus filmessel csókolózott.

Szandika a mellével is masszírozta VV Évát

Később Szandika azt a feladatot kapta, masszírozza meg Törtető Éva mellét. A plasztikcicának több sem kellett, túl is teljesítette a feladatot, saját melleivel is megmasszírozta VV Éva melleit, majd nyalogatni kezdte Éva mellbimbóját. A Villa Törtető Nője amúgy fürdőruhában zuhanyzik.

Törtető Éva fakanállal mutatta meg, milyen, amikor kényezteti magát

A lányok aztán a konyhában, a fiúk előtt folytatták a műsort, VV Éva fakanalat dugott Szandika szájába, hogy lássa, mire képes a Plasztikcica a szájával, később ő maga azt mutatta meg a fakanállal, hogyan maszturbál. A Blikk felhívta Törtető Éva barátnőjét az eset kapcsán. “Tényleg ezt csinálta? Tulajdonképpen, ha jobban belegondolok, Évától nem áll távol az ilyen jellegű szituáció. De a hecc kedvéért is sok mindenbe belemegy” – nyilatkozta a barátnő.

A Való Világ eddigi adásaiban láthatta a néző, ahogy Majkát Maya Gold segíti ki a takaró alatt, a VV 2-ben azt, ahogy Frenki a mosókonyhában dugja barátnőjét, és Sziszit is, ahogy Péterrel enyelegtek. A VV 4 leszbi-éjszakája a hazai valóságshow-k történetében példátlan.

.