A Villa Törtető Nője három hétig dolgozott Havas Henrik asszisztenseként, ez idő alatt állítása szerint Havas Henrik többször is megkérte, legyen a barátnője. Állítólag félreérthetetlen sms-eket, és szóbeli felkéréseket kapott a médiaszemélyiségtől.

A Villa Törtető Nője nagyon celeb akart már lenni, ezért ment el Havas Henrikhez dolgozni. Ezt az RTL Klub Fókusz című műsor kamerája előtt mondta el először, de akkor még nem nevezte nevén a médiaszemélyiséget, akinél dolgozott. A luxusbörtönben VV Éva bővebben is kifejtette, mi is történt vele, miért nem lett még eddig celeb.

Havas Henrik zaklatta VV Évát?

A Villa Törtető Nője azt állítja, Havas Henrik zaklatta őt, amikor együtt dolgoztak, majd kirúgta őt.  “Három hétig dolgoztam az asszisztenseként, ez idő alatt több ajánlatot is tett nekem. Ebédelni, vacsorázni hívott, félreértethetetlen SMS-eket küldött, egyértelmű volt, mit akar” – mondta VV Éva a Való VIlág kamerái előtt. “Jól végeztem a munkámat, nagyon-nagyon, nagyon jól! De ő mindennap feltette nekem a kérdést – még diktafonnal is fel akartam venni –, azt akarta, hogy a szeretője legyek. Előtte kirúgta a régi titkárnőjét, aki rosszabbul nézett ki, mint én, de hozzáteszem, hogy én jobban is értettem az egészhez, a számítógéphez, meg jobb volt a helyesírásom, meg minden” – folytatta.

Törtető Éva szerint Talmácsi sokat “utazgatik”

A Story magazin megkérdezte az épp Tunéziában nyaraló Havas Henriket, aki azt nyilatkozta, “baromság” az egész. A magazin információja szerint Törtető Éva nem tudta helyesen leírni, hogy "New York" – úgy tűnik, a Google nem barátja. Hogy Törtető Éva mennyire lehetett alkalmas a könyvek megjelentetésével is foglalkozó médiaszemélyiség asszisztensének pozíciójára, azt maga Havas Henrik tudja. VV Éva szó szerint azt mondta, exbarátja, Talmácsi Gábor sokat “utazgatik”. A Velvet felhívta Havas Henriket, hogy megtudja, mi alapján választotta ki asszisztensének Törtető Évát, és hogy mi ennek az igazságalapja, de Havas Henrik nem volt hajlandó nyilatkozni.

Talmácsi Gábor és Törtető Éva titkos szerelme

VV Éva az egyperces vallomásában azt is elmondja, 2007 és 2008 között viszonya volt Talmácsi Gáborral. Állítása szerint kapcsolatuk annyira komoly volt, hogy a sportoló még a szüleinek is bemutatta. Viszonyuknak a motorozás vetett véget, VV Éva azt mondja, kidobta Talmácsit 2008 elején. A Velvet úgy tudja, 2007 őszén Talmácsi Gábort VV Anett, Bódi Sylvi és Hargitai Bea társaságában látták együtt. 2008 nyár elején a motoros a volt topmodellel, Iszak Eszterrel járt, az egyik étteremben is látták őket együtt.

A Villa Törtető Nőjének vallomása rengeteg kérdést vet fel – ő egyelőre a Villában van, és ezért a Velvet nem tudja megkérdezni. Ha helytelenül beszél és nem tud helyesen írni, hogy lehetett Havas Henrik asszisztense? Ha ennyire híres akart lenni VV Éva, miként lehet, hogy nem jelent meg együtt sehol Havas Henrikkel vagy Talmácsi Gáborral? Ha pedig VV Éva valóban járt Talmácsi Gáborral, hogy lehet, hogy soha, sehol, senki nem látta őket együtt (miközben más nőkkel együtt mutatkozott a motoros)?