A sztárproducer barátnője mintha észre se venné, hogy kamerázzák, miközben ő nyugodtan vetkőzik. A felső, a szoknya lekerül, a tűsarkú viszont marad, úgyhogy minden tökéletesen együtt van egy dögös fehérnemű reklámhoz. A vírusvideóban Josephine De La Baume négykézláb keresgéli a földre hullott fülbevalóját, miközben a kukkoló keze azért gyakran meg-megremeg.

Josephine De La Baume, francia énekes és színésznő mintha éppen hazaérne valahonnan, a nappaliban ácsorog, és vetkőzni kezd, miközben valaki a távolról kamerázza. Az internetre került vírusvideóban De La Baume leveti a felsőjét, aztán kis forgolódás után ledobja a szoknyáját is, aztán kiveszi a fülbevalóit is, de az egyik leesik a földre, úgyhogy tűsarkűban és kihívó fehérneműben négykézláb keresgélni kezdi.

A háttérben zene szól, a város zajait lehet hallani, az egyik autónak megszólal a szirénája, kutyaugatás, és természetesen folyamatosan remeg a kép. A vírusvideó végén nyilván nem derül ki, hogy melyik céget reklámozza a Párizsban született színésznő, de valószínűleg az Agent Provocateurről lehet szó. De La Baume egyébként olyan filmekben szerepelt, mint a 2009-es Boogie Woogie, vagy a szintén nem túl jelentős Abracadabra. A legújabb filmjével mindenesetre a Cannes-i filmfesztiválon versenyez.

Mark Ronson producerrel, aki dolgozott Robbie Williams Rudebox, Amy Winehouse Back To Black és Christina Aguilera Back To Basics című albumán is 2009-ben jöttek össze, és azóta felbukkant egyik videójában, a Bike Songban. Ronson egyébként előrukkolt három szóló lemezzel is, de azok nagyobb visszhang nélkül eltűntek pedig Winehouse és Boy George is szerepelt a közreműködők között. Az októberben rendezett milliomosok vásárán egyébként szintén ő szolgáltatta a zenét.