A pár szóvivője bejelentette, hogy a divattervező a negyedik gyerekével várandós. Azt azonban nem árulta el, pontosan hol tart Victoria Beckham terhessége. Beckhamék most már nagyon szeretnének egy lányt.

David Beckham a Facebook oldalán tegnap, január 9-én tette közzé a hírt, hogy a felesége a negyedik gyerekükkel várandós. Ma a pár szóvivője is megerősítette, hogy a divattervező a negyedik gyerekével várandós. Azt nem árulta el, pontosan hol tart Beckhamné terhessége. A bejelentés azután érkezett, hogy a sajtó már hetek óta találgatja, hogy pár vajon visszaköltözik-e az Egyesült Királyságba.

A brit celebpár 12 éve házas, és három fiuk van: a tizenegy éves Brooklyn, akit a fogantatásának a helyszínéről neveztek el, a nyolcéves Romeo és az öt éves Cruz. A legújabb Beckham gyermek nyárra várható. A brit sajtó szinte kizárólag csak a hírrel foglalkozik. Így Beckhaméknek most már biztos, hogy nem kell aggódniuk, hogy Cruise-ék mellett elsikkad a rájuk irányuló figyelem.

A pár képviselője a People magazinnak elmondta: "David és Victoria Beckham nagy örömmel erősítik meg a hírt, hogy a negyedik gyermeküket várják a nyárra. Brooklyn, Romeo és Cruz izgatottan várják az új öccsük vagy húguk érkezését.”

A házaspár sose titkolta, hogy nagycsaládot szeretnének, és mind a ketten elismerték, hogy most már igazán örülnének egy lánynak. Tavaly a focista férj elárulta: „Nagyon szeretnék még gyereket, remélem a vágyam hamarosan teljesül. Egy lány csodálatos lenne”. Az ex-énekesnő is azt nyilatkozta korábban, hogy nagyon szeretne már egy lánygyermeket. „Nagyon örülnék, ha áldott állapotba kerülnék még valamikor. Eléggé lányos vagyok, most már nagyon szeretnék egy kislányt öltöztetni” - mondta.

Bár a brit Vogue februári számában, ami a múlt héten jelent meg, a 36 éves Beckamné bevallotta, nem tudja, hogy a vágyuk valaha teljesül-e: „Valamikor lesz egy újabb gyerekünk, de most azt gondolom, hogy igen kevés esélyünk van arra, hogy egyszer lányunk szülessen.” Beckhamné nem egyedül terhes a Spice Girlsből, volt kolléganőjével Emma Buntonnal együtt várhatják a gyereküket. Lehetséges, hogy Victoria Beckham a terhessége miatt vetette ki a mellimplantátumait.

A nyáron születendő Beckham csemetének jó esélye van arra, hogy divatdiktátor legyen. Ha meg esetleg tényleg lány lesz, akkor szinte már elképzelhetetlen hisztéria lesz az öltözködése körül. Egy felmérésből ugyanis az derült ki az Egyesült Királyságban, hogy tízből hat anya találja a Beckham gyerekeket inspirálónak ha a saját gyermekük öltözködéséről van szó. Az anyák negyede bevallotta, hogy előfordult már, hogy pontosan olyan ruhát vásárolt a gyermekének, mint amilyet egy híresség csemetéjén is látott.

Beckhamék január 9-én érkeztek haza és valószínűleg februárig maradnak otthon. Utána az angol válogatott egykori kapitánya visszatér a La Galaxy névre hallgató Los Angeles-i labdarugó csapatához, Victoria Beckham pedig részt vesz a New York-i Fashion Weeken. A pár negyedik gyermeke nagy valószínűséggel az Egyesült Államokban fog megszületni.