Christina Hendricks tévés és filmes karrierje előttről bányászott elő a Playboy egy képet, amelyen a dekoltázsáról is ismert színésznő a magazin egyik nyári számában feszít egy képen. Az 1999-es fotón Hendricks néhány másik fürdőruhás nő társaságában illusztrációként szerepel egy nyári italokról szóló cikkben.

“Keddi kitalálós: Ki az a híres színésznő, aki ezen a képen van az 1999-es júliusi számunkból?” - írták néhány nappal ezelőtt a Playboy hivatalos Twitter-oldalán, és mellékeltek a poszthoz egy linket.

A linkelt képen egy régi felvétel látható Christina Hendricksről, a színésznőről, aki mostanában azzal van a hírekben, hogy a Reklámőrültek című sorozatban szerepel, valamint hatalmas dekoltázsának köszönhetően új szexszimbólum lett belőle.

A képen Hendricks csak 24 éves, egyáltalán nem kezdődött még el akkor a filmes, tévés karrierje, és az állítása szerint tésztától kikerekedett idomai sem annyira látványosak, mint most.

A The Smoking Jacket kitúrta a Playboy archívumából a kérdéses anyagot. Kiderült, hogy Hendricks egy nyári italokról szóló cikkben volt illusztráció, és volt róla még egy másik kép is, amelyen nincs ijesztő bohóc a háttérben, viszont Hendricks sem néz bele a kamerába. A képet itt tudja megtekinteni .

A színésznő színésznői karrierje nem sokkal a fotó megjelenése után kezdődhetett, az Imdb szerint először az 1999-es Sorority című tévéfilmben kapott egy kis szerepet, majd az Undressed című, hat évadot megélt sorozat négy részében volt látható. A modellből lett színésznő igazán csak 2007-ben robbant be, amikor a Reklámőrültek című sorozat egyik főszereplője lett.