Keressük a legjobb magyar celebpasit, egészen pontosan azt a férfit, akitől a legtöbben szeretnének gyereket. Három kategóriára szedtük celebjeinket, hogy könnyebb legyen válogatni. Vannak jó testű, jóképű és jó személyiséggel, aggyal rendelkező férfiak a listában. Döntsön!

Az egészen botrányos című film, a Sejtcserés támadás angol DVD-megjelenéséhez kapcsolódott Angliában egy felmérés, amelyen a legjobb angolajkú spermadonort keresték. Az eredmények nem lettek nagyon meglepőek, a legjobb kinézet alapján George Clooney, a legjobb test alapján David Beckham és a legjobb személyiség alapján Stephen Fry író és komikus nyerte a versenyt. Gondoltuk, megismételjük a felmérést magyarokkal, hogy megtudjuk, itthon kinek a magjából szeretnének a legtöbben gyereket.

A versenybe bedobjuk a nemzetközi győzteseket is, hátha lenyomják a magyar versenyzőket.

Jóképűség

Ki legyen a donor?

Sokat vitatkoztunk a szerkesztőségben arról, hogy a jóképűség és a jó test szétválasztható-e, végül úgy döntöttünk, megpróbáljuk a lehetetlent, elválasztjuk Kásás Tamás és Benedek Tibor markáns arcvonásait a remekül kidolgozott testétől, hogy kiderüljön, a vízilabdás alkat nélkül is elég jóképűek-e. A két sportoló mellett a jóképűségi mezőnybe bekerült Fenyő Iván, Szabó Kimmel Tamás és Csányi Sándor is, nem túl nagy meglepetésre. Higgyék el, ez az ötös hosszú tárgyalások eredményeképpen született! Hatodik versenyzőnek pedig akkor vegyük ide a nemzetközi győztest, George Clooney, akinek szerencsére valamennyire különbözik az arca az öt magyar sármőrtől.

Test

Ki legyen a donor?

A legnagyobb vitát ez a kategória váltotta ki, mert az uralkodó vélemény szerint a tökéletes pasi egy szép arcú vízilabdázó, de engedjünk helyet más sportoknak is. Egy sportolónak szüksége van a megfelelően kidolgozott izmokra, és sportágtól függően ugyan vannak eltolódások abban, hogy melyik izomcsoportok erősödnek meg jobban, de úgy általánosságában el lehet mondani, hogy egy élsportolónak jó teste van, kérdés csupán az, hogy ki melyik testalkatra bukik. Az alacsonyra, a szikárra, a magasra, a nagydarab izmosra? Éppen ezért ezek alapján választottuk ki jelöltjeinket. Lehet, hogy nem emlékeznek már rá sokan, de a 170 centis Kovács "Kokó" István smirglivé szálkásított testtel nyerte meg legnagyobb bokszmeccseit, aprólékosan kidolgoza minden izmát. Dzsudzsák Balázs a maga 179 centijével és focista testfelépítésével átlagosnak mondható, de szavazzon rá, ha ezt a testalkatot szereti. Katus Attila 176 centis, egyszerre vannak nagy és nagyon jól elkülöníthető izomcsoportjai, úgy látszik ez az aerobik áldásos hatása. A nagyobb darab, kidolgozott izmokkal rendelkező celebeket képviseli Kammerer Zoltán kajakozó, aki 182 centi magas, és testének minden porcikája egy célt szolgál, hogy minél gyorsabban menjen a kajak, amiben ül. Végül az izomkolosszusok kedvelőinek még bedobnánk Kucsera Gábor nevét, aki 198 centi magas, és azt tudja, mint Kammerer Zoltán, csak még brutálisabban. Az angol versenyt természetesen David Beckham nyerte meg, aki a 177 centijével abszolút középmezőny.

Intellektus

Ki legyen a donor?

Itt aztán tényleg nem a test az érdekes, vagy a szép arc, hanem az, hogy milyen személyiségű férfitól szeretne valaki gyereket. Egy embert nyilván nem lehet a tévén keresztül megismerni, ezért itt arra vagyunk kíváncsiak, hogy a képernyőkön keresztül megismert személyisége alapján melyik celebet tartja a legjobb spermadonornak. Ha a mindenki baját szigorú magabiztossággal megoldó férfiakra bukik, akkor Csernus Imrét javasoljuk. Ha a kissé bunkó humort szereti néhány remek momentummal fűszerezve, akkor Fábry Sándor az ön embere. A kedvesség és a frappáns humor ötvözete Rudolf Péter. Az értelmiséget ebben az összeállításban a magán és a világón jókat ironizáló, sokszor pontos észrevételekkel dolgozó Hajós András képviseli. Végül a jó dumát a karizmatikus kiállással összedolgozó egyre népszerűbb humoristát, Kőhalmi Zoltánt se hagyjuk ki. És ne feledkezzünk meg a nemzetközi győztesről, a twitterkirály Stephen Fryról, aki abból is príma viccet tud csinálni, amikor klausztrofóbiásként beszorul egy liftbe.