Cora, polgári nevén Carolin Berger kómába esett sokadik mellnagyobbító műtétjét követően és csütörtökön belehalt a komplikációkba. A pornós 2009-ben még szopás-rekorddal küzdött az ismertségért, 2010-ben a Big Brotherben mutogatta magát, a műsor után pedig sorozatos plasztikai műtéteivel akarta fenntartani celebségét.

A felnőttfilmes Cora Blonde-ért állítólag egy egész ország aggódott az elmúlt napokban: a német Big Brotherrel ugyanis elég nagy ismertségre tett szert a 23 éves agyontetovált pornós. Caroline Berger –alias Cora- szíve kilenc napja, hatodik mellnagyobbító műtétje alatt állt meg, az újraélesztést követően pedig mesterséges kómában tartották. Családjának azt mondták, 15 másodpercre maradt oxigén nélkül az agya, állapota válságos, de van esély a felépülésére. Berger már nem tért magához, kilenc nap után elhunyt – írja a Daily Mail.

A pornós 75G-s melléből akart 75H-sat csináltatni: korábbi 5 műtétjét egy lengyel magánklinikán végezték, de ott nem vállalták a hatodik beavatkozást, ezért keresett fel Berger egy hamburgi klinikát. Az intézményben vizsgálatot kezdtek a haláleset miatt, a beavatkozást végző orvos és az altatóorvos ellen gondatlan emberölés miatt indul eljárás.

Cora Blonde 2009-ben még kezdő pornószínésznőnek számított, akkoriban egy balul sikerült szopás-rekordkísérlettel került be az újságokba. 2010-ben a Big Brother német verziójában vált országosan ismertté: celebségének kifejezetten jót tett, hogy a realityben félmeztelenül flörtölt egy lakótársnőjével. Hogy ne merüljön feledésbe, plasztikai műtéteivel tartotta fenn az őt övező figyelmet, ekkor került sor több mellnagyobbítására is.