A Louis Vuitton főtervezője, aki egyébként szívesen hord szoknyát, kalapban, parókában, kosztümben, ruhában és kisminkelve látható az Industrie magazin fotósorozatában, amiből egyébként már tavaly kaphattunk egy kis ízelítőt. Egyesek szerint a szakállas nőként feszítő Jacobs kissé hasonlít Penélope Cruzra.

A Louis Vuitton kreatív vezetője Mrs. Jacobsként pózol az Industrie című kiadvány második számában. A magazin címlapja már korábban nyilvánosságra került, és a StyleBistrónál a tavalyi év legjobb címlapfotói között landolt. A fotózáshoz szükséges holmikat Katie Grand, egy brit stylist és divattal foglalkozó újságíró válogatta össze saját gyűjteményéből, és a tervezőt saját kreációiba öltöztette – írja a Fashionologie. Katie Grand, a Love magazin szerkesztője egyébként a Louis Vuitton bemutatóin is dolgozott már. A divatház kreatív igazgatója egyébként szívesen veszi fel Grand ruháit, ezt állítja legalábbis Derek Blasberg. Twitter-oldalán a következőket írta: „Marc éppen körülnéz a Love magazin ruhái között. Most vette fel Katie rikító rózsaszín és narancsssárga Prada-stóláját és egy farmerből készült felsőt”.

A divattervezőt Patrick Demarchelier kapta lencsevégre a nőies összeállításokban, melyekben a BellaSugar egyik szerzője szerint Jacobs valamelyest hasonlít Penélope Cruzra, pontosabban egy szakállas Penélope Cruzra. Persze nem ez az első eset, hogy Jacobs a nőies énjét hozta előtérbe. Például kifestett körmökkel, kisminkelve pózolt a kameráknak akkor, amikor François Nars könyvéhez készült egy portré róla. A Louis Vuitton főtervezője egyébként szívesen modellkedik: szerepelt már parfümreklámban egy szál semmiben, és különböző magazinokban is rendre megjelenik. A Stern magazin címlapján Naomi Campbell mellett lazult el trónon ülve, Lady Gagát fess öltözékben tologatja a V magazin egyik fotóján, a Harper's Bazaar hasábjain pedig szoknyában tűnt fel.

A fehér ing/sötét szoknya összeállítást egyébként egy korábbi divatbemutatóján is viselte. A tervező az AP-nek egyébként azt nyilatkozta, mivel mindig ingben és szoknyában van, nem biztos, hogy őt kellene megkérdezni a férfidivatról. A róla készült képek tanúsága szerint több ilyen darab is van a birtokában.