Szandikát ledobta a ló, ettől egész nap sírt. Az eset után a lovarda telkén elfutott, olyan messzire, hogy a kamerás is alig érte utol - úgy tűnik, jót tett a punciszájú lánynak a napokban zajlott biciklizős rekord a Villában.

VV Szandika saját bevallása szerint jól lovagol, a Való Világ 4 pénteki összefoglalójának főszereplőjét azonban ledobta magáról a ló. Stohl Buci kimagyarázta a szituációt. “Szandika hobbilovakon lovagolhatott, és ez egy sportló volt, lehetett látni, ahogy elindult. Erre nem volt felkészülve Szandika” – mondta a műsorvezető. Szandika a Villába érve is a könnyeivel küszködött, amikor a többieknek el kellett játszaniuk, mi volt a lovardában, Szandika a takaró alá bújva sírt tovább. Majd egész este sírt, és kivonta magát Alekosz felkészítéséből a párbajra. VV Olivér kiakadt.

“Ledobott a ló, Olivér!" De mi a baj ebben Szandika?" – hangzott el a párbeszéd kettejók között. "Nem az, tudod, hányan voltak ott? Tudod milyen égő volt? Mer engem nem dob le a ló" – fejezte be zokogva Szandika.

Az olykor vérző szájú játékos a riportszobában már épp nem sírt, amiért ledobta a ló, és elmondta, mi is a baja ezzel. “Megint abban mondtam csődöt, amiben a legjobb vagyok. Én kitartok az mellett, hogy én lovagolni tudok. Pont akkor, pont most, pont ennyi ember előtt, pont a kamerák előtt volt mindez” – mondta.

A többi játékossal is zajlik az élet, a pénteki összefoglalóban élőben is beszélt Stohl Buci a játékosokkal: meg kellett büntetnie a sugdolózó Olivért és Anikót, akiknek visszavonásig kézimikrofonba kell beszélniük. Az is kiderült, hogy éppen Gombi van rosszul – VV Gigi egy napot kórházban töltött –, állítása szerint belázasodott, de az is lehet, hogy elrontotta a gyomrát.