A filmes és sorozatos meztelenkedéssel foglalkozó Mr.Skin weboldalán idén tizenkettedszerre lehet szavazni az év legjobb filmes melleire, seggeire: az Annual Anatomy Awardson (melynek neve nagyszerűen rímel az Annual Academy Awards-ra, azaz az Oscarra) Legjobb mell, Legjobb Leszbikus jelenet és Legjobb Fenék kategóriában nyerhetnek azok a színésznők, akik 2010-ben kamera előtt vetkőztek: erős a mezőny, sok a természetes mell. A szakértő zsűri mellett mi is szavazhatunk, minden kategóriában hirdetnek közönségdíjast. Eredményhirdetés február 23-án!

Mivel nyolc kategóriában, összesen 40 színésznő esélyes a legjobbaknak járó díjra, mi most csak az ismertebbeket (és legmezetlenebbeket) vesszük sora: február 23-án derül ki, ki az a 8 színésznő, aki Mr.Skin szerint felejthetetlent alkotott idén. A jelöltek között többször szerepel az eddig ártatlan-szürke-egér szerepeiről híres Anne Hathaway, a komolyabb filmekben látható Julianne Moore leszbikus jelenettel versenyez, a sokak szerint kevéssé szép Paz de la Huertát pedig meg is dugják az HBO sorozatában.

Legjobb mellek, leszbikus jelenetek

Anne Hathaway a Szerelem és más drogok című filmmel került a Legjobb Mellek díjra esélyesek közé. Mint mondta, először gondot okozott neki a vetkőzés, de aztán belejött: kezdeti zavara nem is látszik a szexjeleneteken. A szintén konzervatívnak tűnő, 50 éves Julianne Moore Amanda Seyfrieddel keveredik leszbikus kalandba a Chloé című film forgatókönyve szerint, így leszbikus jelenettel és melleikkel is versenyben vannak. A film egyébként fajsúlyos dráma hivatott lenni, de inkább szex és magamutogatás lett belőle.

Natalie Portman a Fekete Hattyúval érdemelte ki a Legjobb Leszbikus Jelenet jelölést: a filmben Mila Kunis nyalja ki a mindig szelídnek tűnő Portmant. A 3D-s Piranha film sem maradhatott ki a szórásból, a fehérneműmodell, Kelly Brook, Jessica Szohrral és Riley Steele-lel annyira hosszan úszkál meztelenül, hogy fürdőzésük leszbikus jelenetbe torkollik. És persze ruha sincs rajtuk a víz alatti felvételeken, ráadásul 3D-ben láthatjuk a végeredményt.

Dugás és fenekek

A Legjobb Televíziós Produkció kategóriájában a Boardwalk Empire is kapott jelölést, hála Paz de la Huertának. Az örömlányt alakítóeklektikus és bevállalós stílusáról ismert Huerta egy dugós jelenettel nyerheti el Mr.Skin díját. A Legjobb Teljesen Pucér jelenetet is díjazhatjuk, Naomi Watts például egy elég súlyos, örökbefogadást taglaló drámában (Anya és Gyermeke) vetkőzött teljesen meztelenre: az érzelmileg kiüresedett Elisabeth szerepében szexjelenetet is kapott Samuel. L. Jacksonnal. Az Anatomy Awardson Legjobb Feneket is hirdetnek, a jelöltek közül nem maradhatott ki Jessica Alba és Kate Hudson, mindketten a The Killer Inside Me című krimiben vetkőznek.

Ki érdemel díjat?

Legjobb Első-vetkőző is kell egy ilyen listára, például egy brit szappanoperasztár: Roxanne Pallet. A színésznő a Szörny 3-ban szexel a vízparton (természetesen meztelenül), mielőtt őt és pasiját krokodilok falnák fel. Az Anatomy Awards jelöléshez egyáltalán nem fontos, hogy a film jó legyen, nem kell meggyőző alakítás, elég levetkőzni.

A teljesség igénye nélkül: önnek melyik színésznő teste teszik a legjobban? Szavazzon! Ha pedig kíváncsi a jelöltek teljes listájára, vagy részt venne Mr. Skin közönségszavazásán, kattintson ide!