A punciszájú lány megmondta VV Olivérnek, ha nem lenne csaja, már leitatta volna és megerőszakolta volna. Amúgy számtalanszor álmodik 'olyanokat' VV Olivérrel.

A valóságshow-ból majdnem kirúgott punciszájú lány azt mondta, ha nem lenne Olivérnek Enikő, ő már megerőszakolta volna. Mindez azután derült ki, hogy VV Olivér Szandikának és VV Anikónak amiatt nyafogott, hogy szeretethiánya van.

“Annyira szeretethiányom van Szandika, hogy megőrülök, most már tényleg az van, hogy félóránként odamegyek és megölelek valakit” – mondta VV Olivér. “Ha tudnátok, mi dúl bennem" – tette hozzá. Szandikának több se kellett, hozzáfűzte, “ha tudnád, bennem milyen érzések dúlnak, de ezt végképp nem mondom el, mert megpecsételem a sorsom.”

Szandika ezután Anikónak mondta el a fürdőszobában, hogy négy-öt napja nagyon dugna Olivérrel. “4-5 napja érzem, hogy most tényleg megdugnám. Nem vagyok szerelmes belé, csak most már 2 hónapja itt vagyok bezárva” – mondta a játékból majdnem kirúgott lány. Eközben a többiek a Kölyköd voltamot vinnyogták az ebédlőben.

Kivel dugjon Szandika?

Később Szandika a szobába visszatérve Olivérnek is elmondta, hogy dugna vele, aki ettől kiakadt. “Szexelni akarok veled. Két hónapja itt vagyok veled, veled álmodom, tudod hányszor?” – szegezte Szandika a költői kérdést VV Olivérhez. Azt is elmondta, hogyan tenné ezt. “Ha nem lenne az Enikő, én már megerőszakoltalak volna , úgy, hogy leitatlak és megerőszakollak.”