Katy Perry Mexikóban haknizik éppen a parfümjével. A reklámozásért mindent bevet, a mellét, a bugyiját meg néhány buta nyilatkozatot is.

Katy Perry tavaly nyáron találta ki, hogy parfümöt dob piacra, akkor azt mondta, nem azért teszi, mert a szakmájában (népszerű énekesnő) mostanában ez az elvárás néhány klip után, hanem azért, mert úgy érzi, ahogy a zenében, úgy a parfümiparban is van egy olyan piaci rés, ahova tökéletesen beleillenek az elképzelései.

Az énekesnő olyan illatot akart létrehozni, ami kicsit misztikussá teszi a viselőjét, de nem túl erős ahhoz, hogy minden nap lehessen viselni. Azt nem tudjuk, hogy végül pontosan milyen lett az illat, de a neve az, hogy Purr vagyis dorombolás, lila színű, macska alakú üvegben lehet kapni, és novembertől kezdve árulják.

A parfümhöz készült honlapon Perry egy nagy fonalgombolyag mellett homorít szexi nagymacskaként, amiből már könnyű kitalálni, hogy az énekesnő melyik oldalával szeretné eladni az illatot.

A napokban Mexikóba ment népszerűsíteni a parfümöt, ahol több frontos is bevetette a testét. Először egy visszafogott ruhában pózolt, csókolgatta az üvegcsét. Aztán válaszolt néhány kérdésre, de sikerült annyira szerencsétlenül leülnie, talán véletlenül, talán direkt, hogy megörökítették a bugyiját.

Ezután a visszafogott ruhát egy valamivel erotikusabbra cserélte, egészen pontosan akkora dekoltázst varázsolt magának, hogy úgy kellett összefogni a ruháját, hogy ne buggyanjon elő a melle. Az énekesnő nem sokat bízott középen átlátszó ruhájával a fantáziára, a darabról készült képeket erre megtalálja .

Most már vetkőzzön rendesen?

Ezek után nem is meglepő, hogy Perry az amerika Elle márciusi számában is melléről beszél, hiszen Katy Perry melléről beszél a fél celebmédia, leginkább arról, hogy mikor hagyja már abba ez incselkedést, és vetkőzik le rendesen valamelyik magazinnak.

“Amikor gyerek voltam, hatalmas melleim voltam, nem tudtam, mit csináljak velük. Minimizer melltartót hordtam, nem volt valami szép. Azokkal a bazi vastag pántokkal! Cikiztek a nagy ballonok miatt. Azt akartam, hogy úgy nézzek ki, mint Kate Moss. Akkor még nem tudtam, hogy egyszer jól jönnek majd” - mondta az énekesnő a magazinnak.