Katy Perry megszokta a hatalmas mellét, ezért kivillantja

2011.02.08. 21:53
Katy Perry Mexikóban haknizik éppen a parfümjével. A reklámozásért mindent bevet, a mellét, a bugyiját meg néhány buta nyilatkozatot is.

Katy Perry tavaly nyáron találta ki, hogy parfümöt dob piacra, akkor azt mondta, nem azért teszi, mert a szakmájában (népszerű énekesnő) mostanában ez az elvárás néhány klip után, hanem azért, mert úgy érzi, ahogy a zenében, úgy a parfümiparban is van egy olyan piaci rés, ahova tökéletesen beleillenek az elképzelései.

Klikk a merészebb ruháért!
Klikk a merészebb ruháért!

Az énekesnő olyan illatot akart létrehozni, ami kicsit misztikussá teszi a viselőjét, de nem túl erős ahhoz, hogy minden nap lehessen viselni. Azt nem tudjuk, hogy végül pontosan milyen lett az illat, de a neve az, hogy Purr vagyis dorombolás, lila színű, macska alakú üvegben lehet kapni, és novembertől kezdve árulják.

A parfümhöz készült honlapon Perry egy nagy fonalgombolyag mellett homorít szexi nagymacskaként, amiből már könnyű kitalálni, hogy az énekesnő melyik oldalával szeretné eladni az illatot.

A napokban Mexikóba ment népszerűsíteni a parfümöt, ahol több frontos is bevetette a testét. Először egy visszafogott ruhában pózolt, csókolgatta az üvegcsét. Aztán válaszolt néhány kérdésre, de sikerült annyira szerencsétlenül leülnie, talán véletlenül, talán direkt, hogy megörökítették a bugyiját.

Ezután a visszafogott ruhát egy valamivel erotikusabbra cserélte, egészen pontosan akkora dekoltázst varázsolt magának, hogy úgy kellett összefogni a ruháját, hogy ne buggyanjon elő a melle. Az énekesnő nem sokat bízott középen átlátszó ruhájával a fantáziára, a darabról készült képeket erre megtalálja .

Most már vetkőzzön rendesen?

Ezek után nem is meglepő, hogy Perry az amerika Elle márciusi számában is melléről beszél, hiszen Katy Perry melléről beszél a fél celebmédia, leginkább arról, hogy mikor hagyja már abba ez incselkedést, és vetkőzik le rendesen valamelyik magazinnak.

Forrás: Katy Perry Beauty
Forrás: Katy Perry Beauty

“Amikor gyerek voltam, hatalmas melleim voltam, nem tudtam, mit csináljak velük. Minimizer melltartót hordtam, nem volt valami szép. Azokkal a bazi vastag pántokkal! Cikiztek a nagy ballonok miatt. Azt akartam, hogy úgy nézzek ki, mint Kate Moss. Akkor még nem tudtam, hogy egyszer jól jönnek majd” - mondta az énekesnő a magazinnak.