Nem lehet szó nélkül hagyni, hogy a Való Világ műsorvezetői a megváltozott médiatörvénynek köszönhetően élőben kóláznak. Az esti összefoglalók végére általában elfogy a klasszikus kóla.

Sebestyén Balázs, Lilu és Stohl Buci a naponta jelentkező összefoglalókban élőben kóláznak. A sztájliszt gondosan bekészít az esti összefoglaló díszletébe 1 üveg kólát félig kiöntve és mellé egy poharat, félig teli. A Való Világ összefoglalójának végére általában elfogy a díszletként és persze reklámként szolgáló kóla.

A megváltozott médiatörvény lehetővé teszi a termékelhelyezést a különböző műsorokban. Ennek feltétele, hogy a termék reklámozásáról közleményt kell kitenni. Ez a lehetőség főleg a valóságshow-nak kedvez. A Velvetnek a Való Világ 4 sajtósa elmondta, hogy egy-két hete van a kólásüveg a műsorvezetők mellett, és ahogy látni, valóban a reklámszünetekben isznak abból a műsorvezetők.

Kommentezők és a reklámszakma is bírálja a kólásüveget

Reklámszakemberek és a nézők sem tudnak szó nélkül elmenni a kólásüveg hirtelen megjelenése mellett. Egyesek azt feszegetik, hogy a műsorvezetők mellé helyezett félig teli pohár tartalmát ha visszaöntenék az üvegbe, több deci folyna mellé. Egy reklámügynökség azt elemzi az oldalán, vajon jót tesz-e a kólás cégnek az, hogy a “negatív értékdimenziót megjelenítő valóságshow-ban” megjelenő termék “sokkal jobban köthető a műsorsorozathoz, mint a reklámblokkokban megjelenő egyéb termékek, így a cég reputációja is összehasonlíthatatlanul nagyobb mértékben sérülhet".

A kólát a csatorna nemcsak az esti összefoglalókban jeleníti meg, a Való Világ 4 játékosai minden nap fogyasztják.

A kóla alap a Villában

A Villadellás napokon, amikor a Való Világ 4 játékosainak spórolniuk kellett a rendelkezésükre álló pénzen, elrulettezték a dellát. VV Béci akkor azt mondta, "akkor csak cigizünk és kólát iszunk."

Ön szerint ki fog először élő adásban büfögni?

A Velvet kérdésére Dobsi Adrienn elmondta, hogy a cigi és a kóla a Villadellás héten valóban ingyen állt a játékosok rendelkezésére. A játékosok közt a féltékenységből leszbiző Szandika a legnagyobb kólaivó, különös szokása, hogy a kólásüveget jól felrázza, mielőtt beleiszik.

A klasszikus kóla és a Való Világ 4 kapcsolata szorosabb, mint valaha, és az elkövetkező hónapokban ez így is marad. Azt egyelőre nem tudni, hogyan oldják meg a szénsavas itallal együttjáró büfögést a műsorvezetők, az viszont biztos, hogy Stohl Buciék élőben kóláznak majd továbbra is.