Igazi emberkísérlet volt a celebek disznóvágása, amin négy celeb, mintegy ötven fotós és újságíró társaságában próbált összezsúfolódni egy viszonylag kicsi teremben, hogy pálinkához jusson reggel tízkor. Az eredmény néhány kiégett kabát, a nap hátralevő részében részeg ember, egy remegő kismalac, Benkő Dániel rossz viccei a farkáról, meg Voksán Virág tánca Laci Betyár pöndörödő bajusza mellett.

“Győzi olyan gyakorlottan vágod a húst” - hallottuk vagy ötször az alákérdezést azon a disznóvágással egybekötött kolbásztöltésen, ahol a meghívott négy celeb közül a közismerten hentesmúlttal rendelkező Gáspár Győző volt az egyik.

Az esemény elvileg a Kárpátia nevű pálinkaház promóciója volt, de valószínűleg egy emberkísérletről volt szó valójában. A feladat az lett volna, hogy négy celeb, a már említett Gáspár Győző, Voksán Virág, Benkő Dániel, valamint a Való Világból frissen szabadult VV Olivér disznót vágnak, és kolbászt töltenek Laci Betyár társaságában, aki a pálinkaház reklámarca.

Ehhez képest az történt, hogy azt próbálták meg szemléltetni a megjelenteknek, hogy milyen lehet hurkának lenni, ha már disznóvágásról van szó. A Hármashatár-hegy tetején egy kis csőszerű helyiségbe terelték a celebeket, illetve egy csomó szakácsot, akik segítettek elkészíteni a különféle fogásokat. Ők alkották a hurka szilárd komponenseit. A folyékonyat pedig az a szokatlanul nagy újságírókból és fotósokból, és zakó-nyakkendős vendégekből álló tömeg, amelyik köztük próbált végigáramlani, és valószínűleg a reggel tízes ingyenpálinka hívószava csábította fel őket ilyen magasra. Ahogy sűrűsödött a tömeg, egyre reménytelenebbé vált az áramlás, kezdte mindenki megtalálni a helyét a hurkában, csak apróbb elmozdulásokra volt lehetőség, miközben egy cigányzenekar, mint a Titanic legendás művészei, igyekezte tartani a frontot.

Végül valószínűleg kiszakadt a hurka, mert nem sokkal azután, hogy a meghívott celebek egy fél disznóval meg némi pálinkával pózoltak, enyhült a tömeg, mindenki ment a maga dolgára. A celebek fotóztatták magukat, a zakós-nyakkendős vendégek leültek a kanapékra falatozni, a szakácsok pedig próbálták rohamtempóban előkészíteni a fél disznót a celebeknek, hogy el tudjon kezdődni a kolbásztöltés.

Hamisítatlan mulatóshangulat Voksán Virággal és Laci Betyárral:

Persze gyorsan fogyott a pálinka, a bor is, több kabátot is láttunk, ami a korai italozás, és a hideg miatt elhelyezett melegítőgombák áldozata lett. Egy kis lyuk a hátán, egy pici a karján, egy a mellkasán. Benkő Dániel is szerencsétlenül járt az egyik derékmagasságban kihelyezett égővel.

Végül betöltötték a kolbászokat, Benkő Dániel kedvéért készült vegetáriánus kolbász is. Abban nem vagyunk teljesen biztosak, hogy valódi bélbe töltve is vega-e a vegakolbász, mint ahogy azt itt láttuk, mindenesetre belül spenót volt, répa és sütőtök. A töltés végre remek alkalmat nyitott Benkőnek arra, hogy kiélhesse magát Voksán Virágnak címzett fárasztó vicceiben. “Voksán Virág kezében a kolbász. Ennél szebbet elképzelni sem lehet. Virágocska, a te kebled között van a kolbászom tölteléke” - viccelődött Benkő, Voksán Virág nem túl nagy örömére.