A német származású színésznő a GQ magazinban vetkőzött le, de mindig akad valami, amivel takargathatja magát. Az egyik képen például vadmacskaként kúszik le az ágyról, egy másikon kikukucskál a takaró alól, de van, hogy kezével leplezi a melleit.

A Becstelen Brigantyk című Quentin Tarantino film szereplője egy-két képen mindössze egy pár szőrmecsizmát visel a GQ márciusi számában, bár a keze ügyébe kerülő apró takarót ügyesen elrendezgeti – írja a Huffington Post.

A harmincnégy éves német származású színésznő eredetileg modellként dolgozott Németországban, majd Párizsba költözött, ahol aztán felpörgött a karrierje – írja a Daily Mail. A magazinban olvasható interjúban egyébként arról is beszélt, hogy milyen nehéz volt meggyőznie Tarantinót, hogy elég német ahhoz, hogy megkapja a szerepet. "Tudod, milyen ez. Néha a filmkészítők nagyon fenn tudnak akadni valamin" – említette.

Kruger mostanában az Unkown című filmet promózza, amiben Liam Neesonnal játszik együtt. A film egy férfiról szól, aki felébred a kómából, de a személyazonosságát rejtélyes módon elvették, és még a felesége sem hisz neki. Kruger ezúttal is egy fiatal német nőt játszik, aki segít neki, hogy bizonyítsa az igazát.

A képeken, amiket Peggy Sirota készített, végig hatalmas szőrmecsizmában látható a színésznő. Emellett van, amikor egy szőrmetakaróval takargatja magát, van, hogy párducmintás Azzedine Alaia egyrészesben bújik, és van, amikor egy apró fehér lepedő alól kukucskál ki. A fotókhoz állítólag alig sminkelték Krugert.