A kiszivárgott félaktoknál sokkal durvább képek is készültek már Sarka Katáról. Hajdú Péter felesége a Frizbi felvételén elkotyogta: Hajdú telefonján olyan képek vannak, de olyanok, hogy ihaj.

Igazából nem is Hajdú Péter készítette azokat a félmeztelen fotókat feleségéről, amelyek azóta – egy ismeretlen gaztevő garázdálkodásának eredményeképpen – online és nyomtatásban is elterjedtek. A házaspár a TV2 Frizbijének felvételén kifejtette: mauritiusi nyaralásuk alkalmával, bő három évvel ezelőtt, egy lakatlan szigetre vitték őket.

A cicivillantós fotók azonban nem úgy készültek, hogy a családfő – akkor még vőlegény – előrántotta telefonját, hanem „volt ott egy helyi fiú, akit megkértem, hogy fotózza le Katát” – vallotta be Hajdú Péter. Az elkészült képeket aztán rátöltötték a műsorvezető mobiljára. „Petiről is vannak ilyen képek, nem értem, hogy azokat miért nem szivárogtatták ki” – jegyezte meg felesége.

Sarka Kata kifejtette, a Balatonon kívül egyébként mindig monokinizik, ez „ihlette meg” ezután is. Korábban senkinek sem engedte meg, hogy ilyen felvételeket készítsen róla, de ez már az eljegyzésük után történt, úgyhogy belefért. „Remélem, hogy itt megáll a dolog, és nem kerülnek elő durvább fotók” – tette hozzá sokat sejtetőn. Hajdú Pétere sietett leszögezni, hogy nem is készültek ezeknél durvábbak, ám felesége közölte: de van, olyan, méghozzá a telefonjával készültek. „Valaha készült durvább fotó?” – tette fel a kérdést Hajdú Péter, mire Sarka Kata kijelentette: „Hát ott nem, de hát te fotóztál már le engem, máshogy…”

sarkak 02

Fotóügyben egyébként Havas Henrik vendég-műsorvezető interjúvolta meg a házaspárt. A két férfi a móka kedvéért ugyanúgy öltözött fel, és arról faggatták Sarka Katát, hogyan adna róluk személyleírást. A magát folyamatosan kétgyerekes családanyázó Sarka Kata hosszas unszolásra férjét jóképű, barna hajú, középmagas fiatalemberként írta le, Havas Henriket pedig ötvenes, őszülő hajú, vékony, kék szemű, jellegzetes orrú férfiként. A műsor vasárnap lesz látható.