A napokban rendezték a Miss Winter szépségversenyt, amit a pomázi Bertók Mariann nyert. A versenyen első három helyezettjének síelést szerveztek, többek között azért, hogy népszerűsítsék a sportágat. A szervezők elmondták, hogy gyorsan tanulnak a lányok, és remekül együtt lehet velük dolgozni.

"Mindenki maximálisan kihasználja a lehetőséget, nagyon gyorsan tanulnak, ezt már a koreográfiáknál is észre vettem, nem volt gond, mindent elsőre megjegyeztek" – dicsérte Bolyki Lilla, a Miss Winter szépségverseny szervezője a síeléssel próbálkozó versenyzőket. "Abszolút jól lehetett velük együtt dolgozni, ami amúgy nem várható el egy szépségkirálynőtől adott esetben" – hízelegett kissé furcsán Kiss-Török Gergely, az egyik szervező is.

"Nagyon féltem eljönni, mert én három évvel ezelőtt voltam egyszer síelni, egy hétig, azóta nem próbáltam. Gyakorlatilag el is felejtettem az egészet, és azt hittem, hogy a csapat nagyrészt tudni fog, de meglepetés volt számomra is, hogy nagyon sokan nem tudunk, úgyhogy most gyakoroljuk ezeket" – mondta Németh Nikolett, aki második lett a szépségversenyen. "Nagyon régen síeltem, mióta elkezdtem snowboardozni, azóta abba lettem szerelmes. Extrémebb, nagyobb a sebesség, nagyobb a kihívás" – mondta Bertók Mariann, az idei Miss Winter győztese.

Bertók Mariann andragógiát hallgat, és fitneszoktatónak is tanul. A második helyezett Németh Nikolett lett, a harmadik pedig Tarjányi Zsófia. A Miss Winter versenyen egyébként nincsen bikinis forduló, de Bertók elmondta, hogy nem félne attól sem. A lányok a mátraszentistváni síparkban próbálkoztak.