Mit akarna VV Jerzy Gesztesi Károlytól?

nk
2011.02.25. 09:45
Hajdú Péter szerint VV Jerzy máshogy érdeklődne Gesztesi Károly iránt, mint ő. A színész újra szingli, szállodákban szeretne zongorázni, és úriemberhez méltatlanul beszélt exnejéről, Liptai Claudiáról.

Újra facér vagy – kezdte a beszélgetést Gesztesi Károllyal Hajdú Péter a TV2 Frizbijének forgatásán. Gesztesi ekkor lesütötte szemeit, majd hamiskásan megkérdezte: "Mit szeretnél?". Hajdú egyből hárított, mondván, "keversz engem Jerzyvel, de az egy másik csatorna". Az egyre érdekesebbé váló felvezetés azzal zárult, hogy a két férfi kijelentette: nem tudják, kicsoda VV Jerzy.

A kikacsintós férfibaráti idill után a színész magánéletének részleteiben merültek el. "48 éves vagyok, és úgy gondolom, hogy nem szabad a másikat feltartóztatni. Ha úgy érzem, hogy ebből hosszabb távon nem lesz semmi, akkor jobb elvágni a dolgot, és elengedni a másikat" – szögezte le Gesztesi Károly, ám lírai önvallomását Hajdú Péter először kapuzárási pániknak, majd szimpla önzésnek titulálta. A színész ezt annyival kommentálta, hogy nem tartja magát önzőnek, csak hagyja, hogy lepattintott, általában nála jóval fiatalabb partnerei mással legyenek boldogok.

Hello Jerzy!

Hajdú a nejéről kiszivárgott fotók történetére reflektálva ezek után arról érdeklődött Gesztesitől, hogy volt feleségéről, Liptai Claudiáról milyen képek bukkanhatnának elő. "Megmondom őszintén, hogy semmilyen, mert ha ilyen jó formában lett volna, mint amilyenben azóta van, hogy elváltunk, akkor lehet, hogy fotózkodtunk volna" – fejtette ki Gesztesi kajánul, majd hozzátette, Liptai nem igényelte, hogy fényképezze őt.

Gesztesi exnejének emlegetése mellett arról is beszélt, hogy egy igazán jó színházi-vagy szerepre vagy filmszerepre vágyik, de ilyet nem kapott mostanában, így azt tervezi, szállodákban fog zongorázni. A Jóban rosszban sorozatból nem tervez kiszállni, ám lehet, hogy kér egy kis szünetet. "Hetekről, néhány hónapról van szó" – ismertette terveit, leszögezve, a gyerekeit nem tudná sokáig otthagyni. Meglepő tervei ellenére úgy nyilatkozott: "megijedek néha, le is kopogom, annyira jó minden" – zárta gondolatait. A beszélgetést a TV2 vasárnap sugározza.