VV Gigi nem bírja nézni, ahogy VV Jerzy a többi villanővel beszélget

tt
2011.02.25. 09:10
VV Gigi annyira féltékeny, hogy majd szétrobban, állítása szerint még soha nem érzett ilyet - derült ki a csütörtök esti összefoglalóból. A Való Világ 4 játékosai az alkoholfogyasztás mellett a káromkodást is szankcionálták, a kurvaanyázás tilos, a bazmegek és faszozások mehetnek.

Gigi nem tud mit kezdeni az érzéseivel, a mosókonyhában azt mondta Jerzynek, szingli lesz, mert neki nem való a párkapcsolat. “Röhögtök az Anival, nem tudok ezen túllenni. Nem tudok mit csinálni ebben a helyzetben. Az hagyján, hogy nem érzem magam nőnek, de még embernek se” – mondta a mellbimbót villantó Gigi. Később az ágyban fekve Jerzy azon értetlenkedett, hogy miért nem öleli meg őt Gigit, ha ilyeneket érez. A lány azzal zárta a jelenetet, hogy megölelte, majd megcsókolta Jerzyt és azt mondta, az önértékelése miatt nem tud mit kezdeni kettejükkel. Sebestyén Balázs a jelenetet azzal zárta, hogy Giginek igen komoly önértékelési zavara lehet.

VV Béci kiszavazza Jerzyt, ha kell

A többi villalakót sem hagyja hidegen az orruk előtt zajló ‘szerelmi' történet. Kócbaba Éva szerint Gigi és Jerzy egyáltalán nem szerelmesek egymásba. VV Béci szerint a húga legalább 20 kilót fogyott, és ez bizony szerelemre utal. “Képes leszek Jerzyre tenni a jelet, ha tönkreteszi a húgomat” – mondta Béci.

Szandika kiakadt, hogy nem káromkodhat

Az összefoglalóban azt is láthatta néző, ahogy Szandika beült a szekrénybe a futóverseny után – újabb hisztire került sor. “Azt szeretném, hogy mindenki hagyjon békén, ezért ültem be a szekrénybe” – mondta a riportszobában. Egyelőre senki nem tudatta vele, hogy önmaga elől a szekrénybe bújni hülyeség. A punciszájú lány végképp átállt a "hit, becsület, rend és takarítás" csoportba, úgy tűnik, addig volt jóban Alekosszal és Évával, amíg Olivért imádhatta nap mint nap – fennáll az esélye, hogy csak Béci miatt drukkol Gombinak Alekosszal szemben.

Nincs több kurvaanyázás

Az alkoholfogyasztás után a csúnya beszédet vitatták meg a villában kialakított képviselőházban, két figyelmeztetés egy napon már elég büntetés lehet szerintük. A kurvaanyázás szigorúan tilos, az összes többi cifrázás mehet, csak módjával  – erre jutottak a Való Világ 4 játékosai. A punciszájú kiakadt, hogy nem lehet káromkodni, szerinte ez jó levezetése a feszültségnek.