Ha szex nem is, de egy videó alapján egy kis leszbikus akció volt a Való Világban a hétvégén. Ennek ellenére a műsor összefoglalójában erről egy szó sem esett, mintha a villalakók nem is tudnának a dologról. Minden az új vendégek, Kasza Tibi és LL Junior között forgott. Alekosz viszont kifejtette, VV Anikó mindig annak a barátjára mozdul rá, akivel össze akar jönni. Kit akarhat, ha Szandikát ujjazta meg?

A napot alapvetően határozta meg Való Világ fronton, hogy a hétvégén, ha minden igaz VV Anikó és VV Szandika, ha csak néhány perc erejéig, de egymáséi lett. Kedden feltették a Való Világ internetes oldalára azt a rövid videót, amiben VV Anikó a paplan alatt kézzel segít a szexhiánnyal küzdő játékostársán, VV Szandikán .

A jelenet némileg komikusra sikerült, mert VV Anikó mindig elröhögte magát, ráadásul pont akkor, amiko VV Szandika már pont kezdte volna igazán élvezni a dolgot.

Annak ellenére, hogy a napi bulvárhírek a jelenetről szóltak, a Való Világ összefoglaljójából az derült ki, mintha a dolog meg sem történt volna. A játékosok mintha nem is tudtak volna a dologról. Ami persze a szerkesztői kéz eredménye, ráadásul az esemény pár nappal ezelőtt, a szombati párbaj után történt, ettől függetlenül a hivatalos összefoglalók szerint az ujjazás nem létező esemény.

A keddi összefoglaló leginkább a villába költözött vendégekről, Kasza Tibiről és LL Juniorról szólt, valamint Alekosz nagyívű beszámolójáról, a villában található lányok pasizási szokásairól. Alekosz azt mondta, VV Anikó úgy próbál magának pasit fogni, hogy a kiszemelt szeméyl barátjára mozdul rá. “Anikó, ha téged akar, rámozdul a Juniorra” - példálózott Alekosz.

Kivel akar összejönni VV Anikó?

Ennek függvényében VV Anikó nyilván valamelyik másik játékostársát akarta valójában magáénak Szandika helyett, a kérdés csupán az, hogy kit, hiszen Szandika nem ápol kifejezetten szoros viszonyt semelyik játékossal sem. Azt kizárhatjuk, hogy Anikó így akarta volna felkelteni Alekosz figyelmét, mert Alekosz és Szandika a jelen állapot szerint kifejezetten rosszban van egymással. Továbbá kizárhatjuk Gigit és Jerzyt, akik egy párt alkotnak, így marad Béci, Laci és Éva, mint Anikó potenciális kiszemeltje.

Alekosz beszélt VV Éva pasizási szokásairól is, ezek szerint a játékos először csücsörít, aztán kacsint, majd ha ez sem működik elkezd riszálni. Éva nem kommentálta Alekosz jellemrajzát.

A nap fontos eseménye volt még, hogy Kasza Tibi currys, tejszínes csirkét csinált a villalakóknak, akik karácsony óta először ültek le együtt egy asztalhoz vacsorázni.