A színész két csajt - egy bikinimodellt és egy expornóst - költöztetett magához, akik egy szobában laknak, de külön ágyban alszanak, ő pedig estéről estére választhat, hogy melyikük ágyába bújik. Sheen szinte minden műsorban elmondja, hogy mennyire királyul érzi magát a bőrében, és amikor megkérdezték tőle, hogy milyen szóval írná le magát, annyit mondott: "grandiózus". A lányok még a gyereknevelésbe is besegítettek, míg a bíróság kedden el nem vette ikerfiait a színésztől.

Howard Stern műsorában hosszasan értetlenkedett, mire összerakta a képet, hogy Charlie Sheen csajai - akiket amúgy Istennőknek nevez - egy szobában, de külön ágyakban alszanak. A színész a bikinimodell Natty, valamint az egykor Bree Olson néven pornózó Rach között választ esténként.

"Úgy élsz, mint egy király" – mondta Stern. "Miért ne lehetne, Howard?" – kérdezi Sheen. "Te különleges vagy, igaz?" – kérdez vissza Stern. "Pontosan, ahogy te is. Különlegesek vagyunk" – ért egyet Sheen szerényen. A beszélgetésből az is kiderült, hogy a botrányhős színészt még kollégája, a mostanság szintén botrányokban utazó Mel Gibson is felhívta, hogy támogatásáról biztosítsa. "Természetesen felhívott, Mel egy rocksztár, imádom" – büszkélkedett Sheen.

Élet a háremben

A színész nőgyűjteménye a keddi NBC Today című műsorban is téma volt, nekik arról mesélt, hogyan él együtt ikerfiaival és háremével, és meghívta a stábot az otthonába. Az interjúból kiderült, hogy a modell és az expornós még a gyereknevelésbe is besegítenek. "Szereted a gyerekeit?" – kérdezi Jeff Rosson, a riporter Nattyt. "Viccelsz?" – kérdez vissza a bikinimodell.

Ahogy Natty elmondta, Sheennel lehet beszélni, és általában nincs rá szükség, hogy helyretegyék. "Tisztelem Charlie-t, teljesen megbízom benne, ha azt gondolom, hogy valami nem olyan jó ötlet, akkor azt mondom, hogy 'hé bébi, mi lenne, ha megnéznénk innen is?', és működik a dolog" – magyarázta a modell.

A riporter ezután arról faggadta Sheent, miért választotta épp ezeket a lányokat. "Ők nem ítélnek el engem" – felelte a színész. "Nem irányítanak a véleményeikkel, nem hozakodnak elő minden alkalommal a dolgaikkal. Elég őszinték ahhoz, hogy elmondják, hogy 'hé, figyelj, állj le a hülyeségeiddel'" – tette hozzá, és megerősítette, hogy a lányok tényleg bármikor visszaszólhatnak.

Elvették a gyerekeket

Március elsején viszont elvették a színésztől a gyerekeket, mert halálosan megfenyegette az exnejét Brooke Muellert. "Levágom a fejed, belerakom egy dobozba, és elküldöm anyádnak" – mondta állítólag Sheen, ezért a bíróság azonnal távoltartási végzést bocsátott ki ellene, és erre az időre a gyerekekről is le kell mondania. "A gyerekeim rendben vannak, az ösvény tiszta, vereség nem lehetőség" – twittelte erről  a színész kedd este.

Sheen és a Twitter

Március másodikán ugyanis Sheen regisztrált a Twitteren. Állítólag Piers Morgan, a CNN riportere bátorította őt a mikroblogolásra. "Egy reklámszünet alatt mondtam előző este Charlie-nak, hogy regisztráljon a Twitterre. Nevetett és azt mondta, hogy vicces lehet, talán megteszi" – twittelte Morgan. Kezdetnek azonnal feltöltött egy képet, amin a pornósával egy palack kakaót és gyümölcsitalt szorongatnak, és ez az első posztja azonnal 150 ezer követőt hozott, számuk pedig még aznap  meghaladta a 600 ezret.

A színész körül ezenkívül is pörög az élet. A napokban mondott le például a sajtósa, mert nem tudja hatékonyan képviselni őt, és 320 millió dollárt követel, mert leállították a Két pasi és egy kicsi forgatásást.