A modellkedés mellett a színészettel is próbálkozó brit híresség szemmel láthatóan szereti az áttetsző vagy nagyon vékony anyagokat. Hogy a magazinokban – jelen esetben a brit FHM következő számában – is ilyen fehérneműt visel, az nem nagy szám, viszont a minap civilben is egy hasonlóan merész cicanadrágban jelent meg.

A magazinoknak és cégeknek rendre vetkőző 31 éves modell és színésznő a legújabb paparazzóképek szerint a fotóstúdiókon kívül sem rejtegeti adottságait. A minap olyan testre simuló cicanadrágban jelent meg Los Angeles utcáin, amelynek áttetsző anyaga miatt mindenki megállapíthatta, hogy Brook nem híve a franciabugyiknak. Több újság is apró kis divatbalesetként könyvelte el ezt a nem túl szerencsés ruhaválasztást, de bizonyára sokan vannak, akik nem bánják, hogy a híresség ilyen figyelmetlen volt.

Aki nem éri be ennyivel, annak ajánljuk figyelmébe a brit FHM következő havi számát, ugyanis az egyik fotón az áttetsző fehérnemű többet enged láttatni, mint az előbbi nadrág. A magazinban megjelent képek egyébként már ismerősek lehetnek a Brook-rajongók számára a Maxim egyik tavalyi számából.

A színészettel is próbálkozó modell jelenleg azért tartózkodik Los Angelesben, hogy minél több meghallgatásra el tudjon menni, hiszen a Piranha 3D révén talán már többen ismerik a nevét – írja a Sun. Új barátja, Thom Evans is szívesen kipróbálná magát barátnője szakmájában, mivel rögbis karrierje egy nyaksérülés miatt tavaly véget ért. A férfi állítólag már be is iratkozott egy színiakadémiára, és tervei szerint össze is költözik a nála hat évvel idősebb színésznővel. Pár hónapja még úgy tűnt, hogy kapcsolatuk a végét járja, hiszen Brook karácsonykor volt pasijával, Danny Ciprinaival lazított a Maldív-szigeteken. Az ismerősök szerint azonban a pár azóta rendezte ügyeit, és Evans fülig szerelmes híres csajába.

A világ egyik legszexisebb nőjének tartott híresség persze nemcsak a férfiak fantáziáját mozgatja meg. Bár kolléganője, Daisy Lowe jelenleg egy férfi, név szerint Matt Smith barátnője, a 22 éves modellnek állítólag nagyon tetszik a folyton-folyvást vetkőző Brook. Lowe egyébként a GQ magazinnak fejtette ki, hogy nagyon vonzónak találja a nőket, és tulajdonképpen ő leszbikus, igaz, csak kicsit. Gavin Rossdale lánya, aki valamivel gömbölydedebb az átlagos modelleknél azt is hozzátette, hogy sokkal szebbek azok a nők, akiknek vannak domborulataik. Ja, és persze nagyon büszke arra, hogy ő is részese az új mozgalomnak, mely szerint egy nőn igenis legyen mit fogni.