A színész egy Beverly Hills-i épület tetejéről kiabált, macsétát lengetett, és piált, miközben a lent álló emberek azt ordibálták neki, hogy szeretik. Úgy tűnik, a színész egyáltalán nincs elkeseredve, amiért kirúgták a CBS-től, és vélhetően nem szerepel több Két pasi meg egy kicsi sorozatban. Miután lejött az irodaház tetejéről, azt ismételgette az őt faggató riporternek, hogy végre szabad.

A balhés színész tegnap újra felbukkant a nyilvánosság előtt, hogy éreztesse, éppúgy szabad akarata van, mint bárki másnak. Sheen a Beverly Hills-i Live Nation irodaház tetejéről, kezében egy macsétával hadonászva azt kiabálta a járókelőknek, hogy szupertitkos találkozója van néhány régi barátjával. Eközben meghúzott egy Tiger Blood feliratú üveget is, amiben vöröses színű ital volt, és lehetett akár egy csípős paradicsomos koktél is – közölte a TMZ.

Nyugtával dícsérd

Miután Sheen visszadugta a tokjába a macsétát, és lejött az épületről, megkérdezték tőle, mit érez azok után, hogy kirúgták a Két pasi meg egy kicsi című sorozatból. A színész erre csak annyit mondott: "Végre szabad vagyok." Először egyébként csak felfüggesztésről volt szó, de ma már biztos, hogy Sheen nem játszhatja többé Charlie bácsi szerepét. A TMZ.com-on tették közzé hétfőn azt a levelet is, amelyet a Warner Bros küldött a Két pasi meg egy kicsi producereinek Sheen munkaviszonyának megszüntetéséről. A levél szerint február 28-án kezdték intézni a színész szerződésének felbontását a WBTV-vel, alkalmatlanságra és mulasztásra hivatkoztak.

Amikor február végén napvilágot látott a hír, hogy a CBS leállítja a sorozat vetítését, Charlie Sheen a TMZ-nek küldött levélben őrjöngött, és melegebb éghajlatra küldte a készítőket. A közös munka befejezéséről szóló hírt tegnap a Digital Spy is megerősítette. A botrányokat halmozó színész és a sorozat készítője, Chuck Lorre azóta is folyamatosan gyalázzák és sértegetik egymást. "Miután figyelmesen megvizsgálták a szempontokat, a Warner Bros Television véget vetett Sheen közreműködésének a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban" - olvasható a cég nyilatkozatában. „Végre nem kell hordanom azokat a béna ingeket, amiket rám adtak” – reagálta le korántsem összetörve a döntést a 47 éves színész. A CBS csatorna azóta nem nyilatkozott arról, hogy folytatják-e a népszerű sorozatot Sheen nélkül is, bár a rajongók szerint ez nehezen volna elképzelhető, mivel az egészet az a Charlie bácsi-karaker viszi a hátán, amit alakítójáról, Sheenről mintáztak.

Rengeteg energia

Attól nem kell félteni a botrányhős színészt, hogy unatkozni fog a jövőben. A napokban elindított egy interneten sugárzott műsort Sheen's Korner címmel, amit máris rengetegen néznek. Emellett elhatározta, hogy társul Sean Pennhez, és ő is segíteni fog a haiti földrengés áldozatainak. "Még sok elintéznivalónk van itthon, de nemsokára Haitira utazunk, ahol Sean alapítványa is dolgozik" - nyilatkozta Sheen. Penn, aki mostanában komolyan összemelegedett Scarlett Johanssonnal, lelkesen fogadta Sheen hozzáállását. "Rengeteg energiája van, ezzel nemcsak a rászorulóknak fog segíteni, hanem saját magának is. Charlie egyike azon kevés hírességeknek, akik nem vádolhatóak azzal, hogy a médiát használják fel a jó hírnév megszerzésére" - mondta Penn, majd hozzátette, hogy teljes mértékben bízik Sheenben, aki legutóbb még arról beszélt, hogy feleségül venné mindkét háremhölgyét.