A lemezlovassá lett playmate elővigyázatosan nyilatkozik a Majkához fűződő kapcsolatáról, így a pontos dátumokat és megismerkedésük történetét nem osztotta meg lapunkkal. Azt azonban elmondta, hogy már egy ideje Majkával él, akire főz, mos, takarít, és ez még csak nehézére sem esik.

„Nyolc év után úgy zártam le a kapcsolatomat Lacival, hogy senkim sem volt. Sem Majka, sem más” – szögezte le a Velvetnek a lemezlovassá lett Dundika, amikor a Majoros Péterhez fűződő kapcsolatáról kérdeztük. Az playmate és műsorvezető pasija úgy tervezték, csak Szentiványi Hajnalka válásának lezárulta után vállalják fel, hogy együtt vannak, de miután több alkalommal is lebuktak, kénytelenek voltak comingoutolni.

Stabil a kapcsolatuk

Szentiványi Hajnalkától azt is megtudtuk, hogy a hírekkel ellentétben még nem szerették egymást Majkával az Ezek megőrültek forgatásán, de a pletyka mindenesetre jól jött a TV2-nek. „Még senki sem voltam, amikor ő már a Való Világban szerepelt, és ugyanúgy rajongtam érte, mint bárki más, főleg manapság. Láttam rajta, hogy egy vagány srác, de később annyira nem követtem a pályafutását. Aztán volt egy-két rendezvény, amin találkoztunk, és magánemberként is nagyon szimpatikus volt, tetszettek a megnyilvánulásai, ahogyan kezelte a dolgokat” – fogalmazott elővigyázatosan az énekléssel is kísérletező Dundika, majd hozzátette, előző, nyolc évig tartó párkapcsolata alatt rengeteg olyan tapasztalatot szerzett, amiket most hasznosítani tud. Hogy pontosan mik ezek, nem derült ki, de mindenesetre nagyon sokat segítenek neki abban, hogy a lehető legjobban működjön a kapcsolatuk.

Dundika és Majka egyébként már egy háztartásban élnek a műsorvezető lakásában. „Meg sem beszéltük, valahogy csak így alakult. Egyszer csak itt ragadtam” – mondta Dundika, aki nagyon figyelt arra, hogy előző párja még az újságcikkek előtt értesüljön arról, hogy Majorossal jár. A szakítás ellenére egyébként továbbra is jóban vannak leendő volt férjével, kapcsolatukat barátinak írta le. Miután a lemezlovassá lett playmate-nek elsősorban a hétvégéit foglalják le a fellépések, hétköznap ráér az életét intézni, és mellette főz, most, takarít, ahogyan illik.

Olykor étteremben esznek

„Igyekszem gyakran főzni, ő pedig néha megkímél ettől, és olykor étteremben ebédelünk vagy vacsorázunk. A háziasszonyi teendőket mindig szerettem” – jelentette ki Dundika, aki ha teheti, a pókerversenyekre is elkíséri Majkát. „Próbálunk minél több időt szakítani egymásra, de nem mindig könnyű. Például hosszú idő óta a mostani volt az első olyan hétvége, amikor nem mentem el zenélni, de most sem tudtunk együtt lenni este, mert pókerversenye volt. Mindenesetre hétköznap, ha itthon vagyok, akkor sokszor elkísérem, ha megy valahova.” Arra egyelőre még nem volt példa, hogy Majka megnézte volna Dundikát a lemezjátszók mellett, de mint azt a volt playmate-től megtudtuk, ez is tervben van. „Májustól külföldi fellépéseim is lesznek, így ha tud, akkor jön velem" – mondta.