Elkezdődött a Viasat3 valóságshow-ja, amiben soha nem látott mennyiségű mellet, farkat és dugást ígértek a készítők. Ennek megfelelően nem is váratták sokáig a nézőket, az első adásban rögtön villant is egy szilikonmell és egy pénisz, a ma esti adásban pedig egy kiadós mellmarkolászással egybekötött szilikonmell-bemutatóra vállalkozott az egyik versenyző.

Amikor az üzlet beindul

A huszonöt éves Ádám megölelgeti Nikit, mire az egyik srác azonnal megkérdezi tőle, hogy érezte-e a lány mellbimbóját. A brókerként dolgozó Ádám bevallja, hogy nem érzett semmit, mire Niki is megerősíti, hogy egyáltalán nem lehet érezni a bimbóit. A tizenkilenc éves, pajkos Norbi kap az alkalmon, és megkérdezi Nikit, hogy megfoghatja-e ő is a melleit, mire Niki boldogan kínálgatni kezdi mindenkinek a ciciket. "Meg lehet fogni. Tényleg nem lehet érezni, nyomkodd meg nyugodtan" - mondja, erre valami elszakad a srácoknál.

"Anyámnak is szilikonmelle van, de azt nem fogdosom" - esett ki Norbi száján, aki egyetemi hallgatóként mutatkozott be, és mint említette, általában a fenekét nézi meg a lányoknak. Azt is hozzátette, hogy telhetetlen. Egyetlen pillanattal később a Kristóf nevű szereplő is bejelentkezik, és Niki örömmel szolgálja ki őt is. Kristóf olyan laza srác, akinek nem áll el a szava, még egy általános iskolás poént is megenged magának. "Na megyek a vécére, jó?" - kérdezi a többieket, és legbelül nyilván minden játékos nevetett ezen a viccen.

Porszem a gépezetben

A riportszobában Niki, aki egyékbént eladóként dolgozik, és szeretné mindenkinek bebizonyítani, hogy nem üresfejű, kiválóan megválasztott szavakkal elárulja, hogy ő bizony nem szégyenlős. "Annyira nem vagyok szégyenlős, hogy semennyire" - mondja, majd folytatódik a mellmarkolászás. A közelben tébláboló egyik fiú, aki nem érintette meg a melleket, Ádám, de Niki azonnal rátelepszik. "Viszont te szégyenlős gyerek vagy?" - kérdezi tőle, úgyhogy nem sokkal később ő is beadja a derekát. "Na mutasd, megfogom"- mondja és helyére kerül minden. "Ugye, hogy nem lehet érezni" - faggatja Niki. "Nem" - vágja rá kissé beletörődve Ádám. "Na mondtam én" - zárja le dolgokat a teljes győzelem bizsergető tudatával Niki.

Vadi új magyar pornó

Így kezdődik a Viasat3 eddigi legnagyobb költségvetésű műsora, ami egyelőre egyszerű és szerény, de kétségtelenül tömve van lehetőséggel. Ha mindenki ilyen tempóban vállalja a vetkőzést, és ilyen közvetlenül nyomja a kissé esetlen férfiak elé a cicijeit, akkor ebből egy újabb nagy költségvetésű pornófilm is kikerekedhet, ami a csatorna titkon áhított célja is lehet ezzel a műsorral. Panaszkodni reméljük emiatt nem kell majd, a helyszín szép, a mellek gömbölyűek, vélhetően pia is lesz elég, hogy minden este berúgjanak a szereplők, és azt csinálják, amire az ösztönök utasítják őket.