Alekosz lassan az őrületbe kergeti fő riválisait. A csütörtöki adásban VV Béci borult ki eléggé. Egy ártatlan részeg böfögésből először sértődés, majd heves veszekedés lett, aminek a végén VV Bécit nem sok tartotta vissza attól, hogy behúzzon egyet a vörösödő fejjel, részegen nevetgélve játszó Alekosznak.

"Már annyira zavar komolyan, hogy nincs egy egyenes válasza" - mondta VV Béci, miutá lenyugodott a Való Világ 4 csütörtöki adásában. VV Bécit játékostársa, Alekosz dühítette fel rettenetesen. Elképesztően nehéz lehet hosszú távon elvilselni Alekoszt, aki mindig mindent megmagyaráz, békés italozásából különösebben semmi sem zökkentheti ki, és olyan értelmezhetetlen aranyköpések garmadáját osztja meg a világgal napi szinten, hogy annak már külön oldalt is létrehoztak.

"Ki a nagyképű te görög isten? te kaviárevő felsőezer? Egy villanyszámlát nem kellett fizetned az otthoni életben, egy semmit.
kemény vagy, te semmirekellő alkoholista" - vágta Alekoszhoz VV Béci.

A kemény vitát az váltotta ki, hogy Alekosz böfögött egy nagyot, miközben VV Béci az igazmondó hintában ült. Ezen VV Béci megsértődött, majd pár perccel később egy apróság elindította a lavinát, aminek kis híján verekedés lett a vége.

A felbőszült VV Béci nem titkolta, hogy elég agresszív hangulatban van, centikre Alekosz fejétől magyarázott neki. Azt mondogatta, ha Alekosz férfi, akkor kimegy vele lerendezni az ügyüket. "Béci teljesen lejáratod magad a párbaj előtt, még a végén kint maradsz! Nem méltó ez te hozzád! Miért teszed ezt? Ne súgdolózz a fülembe úgy, hogy én arra nem tartok igényt" - öntötte az olajat a tűzre Alekosz, de a vita fizikai része VV Szandika közbeavatkozásának köszönhetően elmaradt.

"Alekosz egy hatalmas színész" - mondta a vita után VV Béci testvére, VV Gigi.

Milyen Alekosz?

Alekosz pedig a maga részéről annyit mondott, csalódott VV Béciben, úgy gondolta, frappánsabb.

A vita alapján Alekosszal körülbelül olyan lehet együtt élni, mint az Asterix 12 próbájában állandóan a Bürokrácia útvesztőiben keringeni. Alekosz viselkedése működik, az őrületbe kergeti a villalakókat. Kérdés, hogy bolond vagy zseni.