Két magyar versenyző is pontszerző lett a Superbike világbajnokság idei első futamán, ennek örömére pedig a csapat modelleket, és egy playmate-et is hívott szombaton a budapesti Motorfesztiválra. A lányok egy motoron pózoltak, aztán ruhabemutató következett, utána a versenycsapat mixere bűvészkedett, végül következett egy meglepetés elem. Itt a tavasz, fürdőruhás lányok pezsgőfürdőben, szilikonmellek.

A bemutatók ideje

Lévai Adrienn pornós pózolt a fotósoknak, Lenkei Viki  pedig a háttérben beszélgetett, amikor Tóth Team kamionjához, illetve standjához érkeztünk. Nem sokkal később felbukkant Kiss Hegedűs Réka is, egykori modell, aki lányokat leszervezte. Néhány percig tartott még a téblábolás, majd Kiss Hegedűs bejelentette, hogy tíz perc további téblábolás után divatbemutatóval kezdődik a műsor.

A bemutatón megjelent Lenkei Viki, playmate, Lévai Adrienn, mindenféle erotikus anyagok lelkes szereplője, Maximovics Anett, Miss Hungary, Botos Zsófia, a Miss Hungary harmadik helyezettje, és Vanyóczky Brigitta, akinek nem jutott Miss előtag. A lányok néhány kört tettek a fotósok között, Lenkei Viki tűnt a legmerészebbnek, mert időnként szétnyitotta a dzsekit, amit ráadtak.

Ezután következett a csapat mixerének a bűvészműsora. Próbált némi tapsott kicsikarni a harminc-negyven fős közönségből, de kevés sikerrel. Miközben az üvegeket dobálta, és minden trükk után elmormogott valami bíztatásfélét, a háttérben álló kamionból előbukkant három fürdőruhás modell, akik mezítláb odaszaladtak a közelben felállított pezsgőfürdőhöz. Kiss Hegedűs Réka mintha libákat terelt volna, úgy hessegette vissza őket a kamionban, a mixer közben kiejtett a kezéből egy üveget, ami darabokra tört.

Lesz placcs!

A bikinik ideje

A bohóckodás az italokkal véget ért, és újra előbújtak a lányok, Lévai Adrienn, Botos Zsófia és Vanyóczky Brigitta és beültek a pezsgőfürdőbe. Nem sokkal később felbukkant a két ünnepelt, Tóth Imre és Németh Balázs is, akiket a lányok megpróbáltak belerángatni a fürdőbe, de csak rövid noszogatás után vállalták a pancsolást. Amikor két versenyző is bent volt, a lányok egyszerre értetlenül álltak, hogy mit kezdjenek a helyzettel, mire Kiss Hegedűs odakiáltott neki, hogy csináljanak már valamit.

Aztán tétován fröcskölni kezdték a vizet, úgyhogy Lévai Adrienn és Botos Zsófia kiugrottak a fürdőből. Ahogy később Botos Zsófia a Velvetnek elmondta, nem volt arról szó, hogy ennyire vizesek lesznek. Annyit még megosztott velünk, hogy nem vonzzák a motorok, a Forma 1-et viszont követte egy időben. "Nagyon szeretem a vizes dolgokat, mert a horoszkópom halak" – magyarázta később lelkesen Vanyóczky, aki a legtovább maradt a pezsgőfürdőben, és boldogan fotózkodott a versenyzőkkel.